AcasăActualitateSocialVIDEO Agricultorii vor legi pentru a putea fi performanti (VIDEO)

VIDEO Agricultorii vor legi pentru a putea fi performanti (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Agricultorii romani asteapta votul parlamentarilor romani pentru diferite legi din sectorul lor de activitate. Actele normative au fost elaborate deja si de multe dintre ele depinde buna functionare a agriculturii.

Conducerea Federatiei Crescatorilor de Bovine din Romania a prezentat in cadrul unei conferinte de presa desfasurate ieri programul activitatilor pentru anul in curs in sectorul cresterii vacilor.

Potrivit presedintelui Federatiei Crescatorilor de Bovine din Romania in ultimele saptamani au avut loc intalniri cu membrii comisiilor de agricultura din Senat si Camera Deputatilor, iar discutiile au fost legate de legislatia din domeniul agricol care este finalizata si care trebuie sa primeasca acordul parlamentarilor pentru a putea fi pusa in practica. Printre acestea …

O problema destul de delicata o au detinatorii de terenuri care sunt in acelasi timp si crescatori de animale. Acestia ar trebuit sa plateasca impozite si pentru cerealele obtinute pentru animale si pentru necuvantatoarele pe care le cresc.  Se spera ca in final sa se gaseasca solutia optima astfel incat cei aflati in aceasta categorie sa nu plateasca de doua ori.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA