AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO - AGLOMERATIE - Sute de autotrenuri stau la o coada de...

VIDEO – AGLOMERATIE – Sute de autotrenuri stau la o coada de 4 km pentru a incarca sare pentru drumuri de la Salina Ocna Dej

DISTRIBUIȚI

Sute de soferi de camion si-au petrecut noaptea la poarta Salinei Ocna Dej asteptand sa incarce sare pentru drumuri. Chiar daca se fac programari inca dinainte de a ajunge aici, cererea mare a dat totul peste cap si sarea din stoc s-a terminat rapid. Cozile de camioane s-au intins pe aproape 3 kilometri. Soferii veniti din intreaga tara dar si din strainatate spun ca anul acesta nu au mai fost asemenea probleme si ca de vina ar fi angajatii putini care fac fata cu greu situatiei, prioritate la incarcat avand vagoanele trenurilor. 

”De dimineata de la 10 stau aici…e ora 20…in cateva ore sper sa incarc” a declarat un sofer venit din judetul Mures.

”Anul acesta nu s-a mai intamplat asa ceva. Anii trecuti am stat si cate trei zile…sper sa ajung maine sa incarc. Sare pentru drumuri duc…” a zis un alt sofer care a asteptat ore bune la coada.

Anul trecut, Salina Ocna Dej avea incheiate contracte cu aproximativ 40 de firme din intreaga tara dar si din Ungaria sau Slovacia. Chiar daca minerii lucreaza in subteran non-stop, stocurile facute in timpul verii se epuizeaza rapid din cauza ca drumarii vin dupa sarea folosita la deszapezire abia la inceputul iernii.

(Sursa: Dejeanul.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA