AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE - INTERVENTIE - Pompierii din Viseu de Sus au...

VIDEO – ACTUALIZARE – INTERVENTIE – Pompierii din Viseu de Sus au stins un incendiu izbucnit la hornul unei fabrici de cherestea

DISTRIBUIȚI

In aceasta dimineata, la ora 5.35, pompierii militari din Viseu de Sus au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hotnulde la o fabrica de cherestea situata pe strada Cerbului nr. 52. Un alt incecndiu, tot la un cos de fum, a avut loc astazi in jurul pranzului. Hornul unei gospodari de pe strada Aleea Tineretului a luat foc.

ACTUALIZARE

Pompierii Secţiei Vişeu de Sus au intervenit în această dimineaţă, în jurul orei 05.25, la un incendiu puternic semnalat la o hală a unei societăţi comerciale de prelucrare a lemnului din oraş. Incendiul a fost localizat şi lichidat după aproape patru ore şi treizeci de minute de luptă cu flăcările.

La intervenţia condusă de către mr. Adrian Vlaşin, comandantul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus, au participat slt. Georgian Coman, adjunct al comandantului secţiei şi 35 de subofiţeri, cu trei autospeciale, o ambulanţă de prim ajutor de la staţia S.M.U.R.D. Vişeu de Sus şi o motopompă. La locul intervenţiei s-a deplasat şi grupa operativă a I.S.U. Maramureş, condusă de către lt.col. Ioan Ioniţă Sîrb, prim adjunct al inspectoului şef al ISU Maramureş, care a preluat coordonarea operaţiunilor.

Flăcările au mistuit acoperişul din lemn al halei, pe o suprafaţă de circa 250 de metri pătraţi. Din primele cercetări, incendiul s-a declanşat din cauza unor scântei mecanice apărute în urma defectării, pe timpul funcţionării, a unui cazan de la centrala termică a halei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA