AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE- Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan a iesit...

VIDEO – ACTUALIZARE- Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan a iesit din Penitenciarul Gherla. A ajuns acasa, in cartierul Firiza, intr-o ambulanta privata. Are 24 de ore de permisie pentru inmormantarea fiului

DISTRIBUIȚI

In urma cu un minut fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan a iesit din Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla. El a primit o permisie de 24 de ore pentru a participa la inmormantarea fiului Dan Muresan, gasit mort intr-o camera de hotel din Nairobi, Kenya.

Reprezentanţii Penitenciarului Gherla au declarat că Ioan Avram Mureşan va pleca spre Baia Mare singur, neînsoţit de poliţişti.

„Potrivit legii, acesta nu va fi însoţit de niciun poliţist pe parcursul celor 24 de ore în care va sta în libertate. I s-a pus în vedere că are obligaţia de a se prezenta înapoi la penintenciar la expirarea celor 24 de ore. La solicitarea persoanei condamnate, permisiunea de ieşire din penitenciar va avea loc în intervalul 17 septembrie ora 22.00 – 18 septembrie ora 22.00″, a precizat Dan Donciu, purtător de cuvânt la Penitenciarul Gherla.

Ministrul a iesit pe poarta inchisorii din Gherla. Echipele de televiziune erau prezente acolo. Fostul ministru nu a dorit sa faca nicio declaratie. A spus doar ca „Am foarte putin timp la dispozitie!” s-a urcat in autoturismul care il astepta si a pornit spre Baia Mare. Fostul ministru va merge direct la gospodaria din cartierul Firiza unde se afla trupul neinsufletit al fiului sau, Dan Muresan.

ACTUALIZARE

In jurul orei 23.30 fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a intrat in curtea casei din cartierul baimarean Firiza. Din informatiile noastre acesta se afla intr-o ambulanta privata inmatriculata in judetul Mures. Aceasta l-ar fi preluat chiar din Gherla dupa ce initial se urcase intr-un autoturism.

Vasile Dale, ActualMM.ro

 

AFLA AICI DETALII DIN VIATA FIULUI FOSTULUI MINISTRU

CITESTE AICI PRIMUL INTERVIU DE DUPA GRATII ALE FOSTULUI MINISTRU

AFLA AICI CAND A AJUNS TRUPUL NEINSUFLETIT LA CASA DIN FIRIZA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA