AcasăNews AlertVIDEO - ACTUALIZARE - Familia se pregateste pentru a-l conduce pe Dan...

VIDEO – ACTUALIZARE – Familia se pregateste pentru a-l conduce pe Dan Mureșan, mort in Kenya, pe ultimul drum. Fostul ministru iese din Penitenciar la ora 22

DISTRIBUIȚI

Pregatirile pentru inmormantarea lui Dan Muresan, mort intr-o camera de hotel din Nairobi, Kenya, sunt pe ultima suta de metri in gospodaria fostului ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan. Satenii spun ca trupul neinsufletit al fiului fostului  ministru a fost adus acasa in cursul zilei de sambata.

„Eram chiar aici la poarta si am vazut cand au sosit masinile de la cortegiul furnar. A fost un moment destul de greu si pentru noi pentru ca atunci cand am auzit cand ce s-a intamplat ne-a afectat si pe noi vecinii. A fost un baiat deosebit, ne saluta. Nu sunt niste niste oameni cu nasul pe sus, au fost oameni populari si domnul si doamna, la fel si baiatul lor” povesteste un vecin.

Slujba de inmormantare a lui Dan Muresan va avea loc marti, de la ora 13.00, la Biserica Sfantul Anton din Baia Mare. Fiul fostului ministru al Agriculturii va fi inmormantat in cimitirul Dealul Florilor din Baia Mare.

Pe de alta parte in aceasta seara, la ora 20.30, fostul ministru al agriculturii Ioan Avram Muresan va iesi din Penitenciarul Gherla pentru a veni la inmormantare. “La nivelul Penitenciarului Gherla a fost analizata, conform procedurii, cererea privind acordarea permisiunii de iesire din penitenciar pentru persoana privata de libertate Ioan Muresan in vederea participarii acesteia la procesiunile ocazionate de inhumarea fiului sau. In urma analizei efectuate, comisia a luat decizia acordarii permisiunii de iesire din penitenciar pentru o durata de 24 de ore, de luni, 17.09.2012, orele 20.30 pana marti, 18.09.2012, orele 20.30″, se arata intr-un comunicat al Penitenciarului Gherla.

ACTUALIZARE

„Urmare a interesului mediatic manifestat faţă de acordarea permisiunii de ieşire din penitenciar pentru o perioadă de 24 de ore, persoanei private de libertate Ioan Mureşan, în vederea participării la înhumarea fiului său, vă comunicăm faptul că, la solicitarea persoanei condamnate, permisiunea de ieşire din penitenciar va avea loc în intervalul 17.09.2012 ora 22.00 – 18.09.2012 ora 22.00” se precizeaza intr-un comunicat remis astazi presei de Penitenciarul Gherla.

CITESTE AICI CUM S-A PRODUS TRAGEDIA

VEZI AICI CE A DECLARAT FOSTUL MINISTRU MURESAN LA AFLAREA VESTII CA SINGURUL FIU A MURIT

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA