AcasăEvenimentVIDEO - ACTUALIZARE 3 - ULTIMA ORA - O femeie prinsa sub...

VIDEO – ACTUALIZARE 3 – ULTIMA ORA – O femeie prinsa sub o combina langa terenul de fotbal din Sisesti (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

O femeie este prinsa sub un utilaj agricol la Sisesti. Din primele informatii un echipaj de terapie mobila intensiva SMURD este in drum spre locul accidentului care este situat în zona terenului de fotbal. 

                                                                              ACTUALIZARE 1

Conform primelor informatii victima este o femeie ar fi fost prinsa sub o combina. Nu se stie deocamdata cum a fost posibil un asemenea incident.

ACTUALIZARE 2

Informatiile venite de la locul accidentului spun ca unul dintre picioarele femeii a ramas prins intre lanțul mobil cu cuțitele de secerat ale mașinii agricole. Echipajul de descarcerare al pompierilor militari au inceput sa taie fierul pentru a scoate piciorul femeii, urmând ca victima să fie preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență. Femeia are 57 de ani si  culegea porumbul cu combina respectiva.

ACTUALIZARE 3Vătămare corporală din culpă la Şişeşti

Miercuri, 19 septembrie, ora 13,40, Postul de Poliţie al comunei Şişeşti, a fost sesizat  prin  Serviciul unic apeluri urgenţe, 112, despre faptul că, pe câmp, în locul numit ,,Cuntiniţa” de pe raza localităţii Şişeşti, a avut loc un eveniment cu victimă, în următoarele împrejurări: Alin P., de 19 ani, din Şindreşti, manevra o combină şi recolta porumb pe câmp. O femeie de 57 de ani, din Şişeşti ( Marta C.) s-a apropiat de utilaj. Conducătorul combinei a oprit utilajul, dar mecanismul, care se mai rotea, i-a prins femeii fusta şi i-a tras un picior în melcul de recoltare. Victima a fost transportată la spital. Cercetările în cauză continuă.

Vasile Dale, ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA