AcasăNews AlertVIDEO - ACTUALIZARE 2 - Conducta de gaz sparta pe strada Horea...

VIDEO – ACTUALIZARE 2 – Conducta de gaz sparta pe strada Horea din Baia Mare (foto)

DISTRIBUIȚI

In urma cu cateva minute pompierii militari din Baia Mare si reprezentantii EON Gaz au fost alertati ca pe strada Horea din Baia Mare in curtea unui imobil s-a spart o conducta de gaz. In acest moment zona este izolata.

ACTUALIZARE 1

Conducta s-a spart in spatele blocului social renovat de pe strada Horea. Se pare ca un locatar care se ocupa de centrala centrala termina a observat avaria si a alertat autoritatile. In acest moment furnizarea gazului a fost sistata in intreg imobilul iar zona izolata de pompieri. Muncitorii de la E-ON Gaz lucreaza pentru remedierea avariei.

ACTUALIZARE 2

Pompierii maramureseni s-au intors repede la Detasament dupa ce furnizarea gazului a fost oprita. Dan Buca, purtator de cuvant al CJSU Maramures a declarat ca nu a fost niciun pericol si ca a fost informat si prefectul judetului despre aceasta situatie. Din primele verificari o echipa de muncitori care efectua sapaturi pentru schimbarea conductei de apa potabila a reusit performanta de a fisura conducta de gaz in trei locuri. Aceasta urmeaza sa fie inlocuita in cursul zilei de maine, 31 mai 2012.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA