AcasăEvenimentVIDEO - ACCIDENTE - Zilnic intre 10 şi 20 de oameni ajung...

VIDEO – ACCIDENTE – Zilnic intre 10 şi 20 de oameni ajung la Spitalul Judeţean cu mâini şi picioare rupte. Ei cad pe trotuarele ingheţate ale oraşului

DISTRIBUIȚI


Străzile necuratate si acoperite cu gheata au facut zeci de victime.Mai multe persoane au ajuns la spital dupa ce au cazut pe gheata si si-au rupt mana ori piciorul. Medicii de la urgente de abia mai pot sa faca fata numarului etrem de mare de pacienti.

,,Fiind iarna si fiind conditiile de afara gheata si zapada numarul pacientilor care vin cu fracturi este mare s-a dublat, numarul pacientilor cu fracturi majore care necesita internare cat si cei care necesita tratament ambulator, in jur de 10 pe zi chiar 20.

Zilnic la ambulator se prezinta aproximativ 50 de persoane cu leziuni traumatice. ” a declarat doctorul Radu Dragos, spitalul judetean Maramures. Medicii ne recomanda sa fim extrem de atenti atunci cand iesim pe strada. Mare atentie trebuie sa aiba in special varstnicii a caror oase sunt mult mai fragile si o simpla cazatura poate produce o fractura.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA