AcasăEvenimentVIDEO - ACCIDENTE MARAMUREŞ - Şoselele acoperite cu zăpadă au dus la...

VIDEO – ACCIDENTE MARAMUREŞ – Şoselele acoperite cu zăpadă au dus la producerea a numeroase accidente rutiere. Mai multe persoane au ajuns la spital

spot_img

DISTRIBUIȚI

VEZI VIDEO DE PE DN 18 B

VEZI VIDEO DE PE DJ 184 CAVNIC

VEZI VIDEO DE PE DN 18, Gutai

Accidente de circulaţie pricinuite de neadaptarea modului de a conduce la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă. Dar să şi exemplificăm.

Un borşean s-a răsturnat pe plafonul maşinii pe Dealul Hera

Vasile R., de 28 ani, din Borşa, conducea un  autoturism pe DN 18, pe dealul Hera, dinspre Petrova înspre Rona de Sus. La km 97, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat şi a intrat în şanţul din partea stânga a sensului de mers, după care a fost proiectat pe carosabil, oprindu-se pe plafonul autoturismului. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a Rozaliei B., de 24 ani, din Ardusat, pasageră pe bancheta din dreapta spate. În autoturism s-au mai aflat încă trei persoane, dintre care şi o minoră de 5 ani, care nu au suferit vătămări corporale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

Un femeie a ajuns cu maşina în şanţ în Moisei

Un eveniment rutier uşor a avut loc pe raza localităţii Moisei. Alina H., de 27 ani, din localitatea Rusca Montană, judeţul Caraş Severin, se afla la volanul unui autoturism, pe drumul comunal Izvorul Negru, din Moisei. Conducătoarea auto nu a adaptat viteza la condiţiile unui drum acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a mamei conducătoarei auto, pasageră în partea dreaptă spate a autoturismului şi care a fost transportată la spital. Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

Un ieudean a intrat cu maşina într-un stâlp din beton

Pe DC 18, prin localitatea Ieud, pe un drum acoperit cu zăpadă, s-a produs un alt eveniment rutier. Ion I., de 35 ani, din Ieud, conducea dinspre localitatea Plopşor un autoturism şi din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului şi s-a izbit cu acesta de stâlpul din beton al porţii de acces a unei case. În urma impactului a fost rănită grav Ioana B., de 20 ani, din Ieud, pasageră în autoturism pe bancheta din spate. Ştefan F., de 35 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturism a fost rănit uşor.  Rezultatul etilotest la conducătorul auto a fost negativ.

O şoferiţă a intrat în parapeţi la Recea

Sâmbătă seara, ora 20, 00, Secţia 1 Politie Rurala Groşi a fost anunţată despre producerea unui eveniment rutier pe DN 1C (DE 58) la intrarea in  Recea.  Drumul era acoperit cu zăpadă si polei pe alocuri, fapt de care nu a ţinut seamă conducătoarea auto Ramona V., de 32 ani, din Baia Mare.  Aceasta, în timp ce conducea înspre Baia Mare un autoturism, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un parapet marginal din beton. Pasagera Paraschiva C., de 60 ani, din Baia Mare a fost rănită grav şi transportată la spital.  Conducătoarea auto nu consumase băuturi alcoolice.

Au ajuns cu maşina în râu, la Vălenii Lăpuşului

Pe DJ 109 F, pe raza localităţii Vălenii Lăpuşului, a avut loc un accident. Carosabilul era acoperit cu zăpadă iar într-o curbă uşoară la stânga, Emil C., de 41 ani, din Tg.Lăpuş care conducea un autoturism, nu a încetinit suficient, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autovehiculul. În autoturismul care a fost avariat în proporţie de 70%, se aflau trei pasageri dintre care, Dionisie P., de 59 ani, din Tg.Lăpuş a suferit vătămări corporale. De asemenea şi conducătorul auto a suferit leziuni mai grave. În momentul producerii accidentului, şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi, deşi a refuzat testarea cu aparatul etilotest, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează în continuare cercetări urmând ca la finalizare să se ia măsurile legale care se impun.
VEZI VIDEO:

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA