spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - ACCIDENTE - Mai multi turisti au suferit accidente pe partiile...

VIDEO – ACCIDENTE – Mai multi turisti au suferit accidente pe partiile de la Cavnic si Suior

DISTRIBUIȚI

CAVNIC – O baimareanca s-a lovit in timp ce cobora cu un colac tubbing

Miercuri, 02 ianuarie a.c., patrula de jandarmi din cadrul Postului Montan Cavnic a fost sesizată în jurul orei 13.00, să intervină pe pârtia Icoana unde  o femeie, în timp ce cobora cu un colac tubbing, a căzut de pe acesta şi s-a lovit. Patrula s-a deplasat la faţa locului unde se afla victima, Cristina S. de 26 ani, din Baia Mare care acuza dureri la nivelul umărului stâng şi în zona pieptului.

Persoanei în cauză i-a fost acordat primul ajutor, aceasta deplasându-se la spitalul Cavnic pentru investigaţii.

CAVNIC – Baimarean accidentat la tubbing

Tot în această zonă, în jurul orei 13.30, o persoană de sex masculin Ioan B., de 41 ani din Baia Mare,  a căzut de pe tubbing lovindu-se la încheietura mâinii stângi. Jandarmii montani s-au deplasat la faţa locului unde s-a procedat la imobilizarea mâinii stângi cu două atele după care a fost îndrumat spre spitalul de urgenţă.

CAVNIC – Un barbat din Baia Mare a cazut pe partie

În jurul orei 14.45, pe pârtia Icoana din Staţiunea Cavnic, un bărbat a căzut lovindu-se la cotul mâinii stângi. Patrula de jandarmi montani s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea primului ajutor. Bărbatului, Christopher B. de 32 ani din Noua Zeelandă, i-a fost bandajată zonA afectată după care a fost îndrumată la spitalul de urgenţă.

CAVNIC – O femeie din Cluj Napoca a cazut si a zacut inconstienta pe partie

Tot miercuri, 02 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, echipajul de jandarmi montani a fost anunţată de către administratorul pârtiei Icoana din Cavnic, că la jumătatea acesteia o femeia a căzut, fiind în stare de inconştienţă. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că tânăra  Nagy S. în vârsta de 26 ani, din Cluj Napoca îşi revenise parţial, însă acuza dureri mari la cap, având totodată stări de somnolenţă şi vomă. Împreună cu Serviciul Salvamontul Maramureş, femeia a fost coborâtă la baza pârtiei cu ajutorul achiei şi predată personalului SMURD.

MOGOSA-SUIOR: Un turist din Ungaria a cazut pe partie

Patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior-Mogoşa aflându-se în serviciul de patrulare în zona pârtiei Şuior, a observat un bărbat căzut pe pârtie, acuzând dureri la umărul drept. Jandarmii împreună cu membri Serviciului Salvamont i-au acordat primul ajutor prin imobilizarea umărului după care l-au coborât la baza pârtiei. Persoana, Gergely U. în vârstă de 25 ani din Ungaria s-a deplasat, cu maşina proprietate personală, la Spitalul Judeţean Maramureş pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

CAVNIC – O tanara din Cavnic s-a accidentat la genunchi

Patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic a fost sesizată să acţioneze pe pârtia Icoana unde o femeie era căzută şi acuza dureri la genunchiul piciorului drept. Jandarmii i-au acordat primul ajutor şi au coborât-o la baza pârtiei de unde Petruşka R. de 20 ani, domiciliată în Cavnic, s-a deplasat la spitalul Cavnic pentru investigaţii de specialitate.

CITESTE AICI CUM SI-A PIERDUT VIATA UN SCHIOR LA SUIOR

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA