Acasă Eveniment VIDEO - ACCIDENTE - Doi biciclisti au fost raniti in urma unor...

VIDEO – ACCIDENTE – Doi biciclisti au fost raniti in urma unor accidente produse la Lapusel si Bozanta Mare

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 14 iulie 2012, ora 18,10, Răzvan S., de 19 ani, din Baia Mare, conducea un autoturism pe D.N.1 Cîn localitatea Lăpuşel, dinspre Baia Mare spre Dej. În dreptul unui imobil, un biciclist care circula din sens opus a virat la stânga fără să se asigure şi a tăiat calea conducătorului auto care l-a accidentat. Biciclistul se numeşte Ioan G., are 54 ani, şi este din Lăpuşel.  Bărbatul rănit a fost transportat la spital unde  nu a rămas internat.

Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilo-test care a indicat rezultatul „ zero „ în ambele cazuri. Se efectuează în continuare cercetări.

Baiat de 13 ani lovit de la masina la Bozanta Mare

În localitatea Bozînta Mare, sâmbătă, ora 19, 20, la intersecţia dintre două străzi a avut loc un accident rutier cu victimă. Ioan M., de 19 ani, din Bozînta Mare conducea un autoturism în direcţia Tăuţii Măgherăuş, pe strada cu nr. 129. La intersecţia cu strada 130, nu a acordat prioritate de dreapta unui biciclist, un minor de 13 ani, care se deplasa pe strada respectivă. În momentul în care biciclistul a intrat în intersecţie, a fost acroşat de autovehicul şi rănit în accident. Băiatul a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru investigaţii de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA