AcasăEvenimentVIDEO – ACCIDENT – Remorca unui tir s-a desprins iar doua femei...

VIDEO – ACCIDENT – Remorca unui tir s-a desprins iar doua femei si o fetita si-au vazut moartea cu ochii. Legatura dintre Bistrita si Maramures a fost blocata

DISTRIBUIȚI


accident dn17c bn-mm actualmm de actualmm

Doua femei si o fetita de cinci ani si-au vazut moartea cu ochii dupa ce remorca unui TIR s-a desprins din dispozitivul de prindere de la capul tractor. Remorca a rulat necontrolat pe sosea circa 30 de metri, apropiindu-se periculos de casele de pe marginea drumului. Vazand remorca apropiindu-se, intr-un gest de disperare, femeile si fetita au fugit din calea mastodontului. Remorca a trecut printr-un gard si s-a oprit intr-o casa, pe care a distrus-o partial. Traficul pe DN 17 C care leaga judetul Bistrita Nasaud de judetul Maramures a fost blocat.

Accidentul a avut loc pe DN17C in localitatea Cepari din judetul Bistrita Nasaud. Cele doua femei si fetita stateau pe o banca din fata gospodariei asteptand ca soferii sa opreasca si sa cumpere ciupercile expuse. La un moment dat, una dintre ele a observat ca spre ele se indreapta remorca unui TIR, scapata de sub control. Acestea au reusit in ultima clipa sa isi salveze viata, ferindu-se din calea mastodontului.

Autotrenul facea parte dintr-un convoi de masini care transporta un parc de distractie. Din cauza unei defectiuni tehnice de prindere si asigurare la capul tractor dar si al denivelarilor de pe sosea, siguranta a sarit, iar remorca s-a desprins si a rulat circa 30 de metri. A distrus un gard si s-a oprit intr-o casa.

Aparţinând unei firme din Galaţi, remorca „buclucaşă” a fost repusă pe carosabil după intervenţia poliţiştilor care au restricţionat circulaţia rutieră mai bine de o jumătate de oră. In acest timp sute de masini au fost blocate pe  DN 17 C care face legatura intre Bistrita Nasau si judetul Maramures. Poliţiştii de la sectia 6 Nasaud au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul. Prima masura luata a fost de sanctionarea soferului cu amenda pentru neasigurarea mijlocului de transport.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA