AcasăEvenimentVIDEO - ACCIDENT BAIA MARE - O maşină cu volan pe dreapta...

VIDEO – ACCIDENT BAIA MARE – O maşină cu volan pe dreapta a rămas suspendată în copaci pe Valea Roşie. Şoferul a dispărut

spot_img

DISTRIBUIȚI


2.actualmm.roUn accident de circulaţie s-a produs cel mai probabil în cursul nopţii de luni spre marţi pe Valea Roşie din Baia Mare. Şoferul unui autoturism Toyota înmatriculat în Marea Britanie a ajuns în copacii de pe marginea râului. Crengile copacilor au ţinut maşina, aceasta riscând oricând să cadă în râul aflat la circa 5 metri adâncime. Mai mult, branşamentul de gaz de la o gospodărie a fost afectat după ce maşina l-a distrus.

Cei care locuiesc în zonă spun că au auzit o bubuitură în jurul orei 1.30 şi că au văzut un tânăr ieşind din maşină. Apoi acesta a plecat fără să anunţe autorităţile. Astăzi dimineaţă un echipaj din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Baia Mare şi un echipaj de la Poliţia Locală au venit la locul accidentului pentru a face cercetări şi a identifica şoferul autoturismului. Acesta va fi scos de acolo şi dus la sediul Poliţiei Locale unde este aşteptat şi proprietarul pentru a da explicaţi despre ce s-a întâmplat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA