AcasăEvenimentVIDEO - ACCIDENT BAIA MARE - Impact între un Land Rover şi...

VIDEO – ACCIDENT BAIA MARE – Impact între un Land Rover şi un VW Passat pe strada Minerilor. Şoferul Rover-ului a ameninţat jurnaliştii că îi bate cu bâta şi îi aruncă în Săsar

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulaţie s-a petrecut astăzi în jurul prânzului pe strada Minerilor din Baia Mare. Soferul unui autoturism VW Passat a vrut să iasă din parcarea de vis-a-vis de „Casa Căsătoriilor”. În acel moment dinspre strada Vasile Lucaciu spre strada Victoriei venea un autoturism de teren înmatriculat în Cehia. Acesta a lovit în partea din faţă VW-ul şi s-a oprit la circa 100 de metri, pe contrasens, după trecerea pentru pietoni din faţa Casei Căsătoriilor. Se pare că maşina de teren se angajase într-o depăşire. Din fericire nimeni nu a fost rănit, doar maşinile avariate. La sosirea jurnaliştilor şoferul maşinii de teren i-a ameninţat că scoate bâta din automobil, interzicându-le să filmeze într-un loc public. Ba mai mult, individul a ameninţat că îl prinde pe unul dintre operatori şi îl aruncă cu tot cu cameră în râul Săsar. Bineînţeles, individul a fost ignorat de jurnalişti, aceştia continuând să îşi facă meseria.

Niciun echipaj de poliţie nu a venit la locul incidentului pentru că accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime. Traficul rutier s-a desfăşurat dificil în zona respectivă.

(video în curând!)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA