AcasăNews AlertVICTORIE - Luptătorul băimărean Florin Orzac s-a întors de la Timișoara cu...

VICTORIE – Luptătorul băimărean Florin Orzac s-a întors de la Timișoara cu Centura XFC

spot_img

DISTRIBUIȚI

În data de 4 decembrie 2021 a fost organizată a doua ediție a promoției Mixt Fight Sistem, pe reguli de kickboxing, de către Marius Ciocoiu și Cristian Stoenescu, la Timișoara.

Luptătorul băimărean Florin Orzac, legitimat la Alpha MMA Academy și pregătit de antrenorul Ionuț Rogoz a reușit să câștige Centura XFC la categoria 70 de kilograme, împotriva reșițeanului Dunca Sergiu, după un meci controlat în totalitate de acesta.

8 victorii și două înfrângeri are în palmares luptătorul băimărean, pe parcursul carierei sale de sportiv profesionist înfruntând sportivi de top precun Varga Andrei (15-0) sau Raul Bratu (19-1). Deși nu a refuzat nici o luptă și a demonstrat de multă vreme că preferă să îți arate valoarea cu adversari puternici, Florin Orzac s-a făcut remarcat după debutul în DFS, promoția marelui luptător român Cătălin Moroșanu.

Pentru Florin urmează meciurile din Promoția UFT, după ce l-a impresionat pe promoterul Sebastian Haidu și l-a convins să-i acorde șansa să lupte în una dintre cele mai renumite Gale din țară.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA