AcasăEvenimentSportVICTORIE DE SENZAȚIE – Românul Cristian Ciocan este noul campion european la...

VICTORIE DE SENZAȚIE – Românul Cristian Ciocan este noul campion european la categoria grea!

DISTRIBUIȚI

VICTORIE DE SENZAȚIE Boxerul român Cristian Ciocan, 29 de ani, a câștigat titlul WBO European la categoria grea. Pugilistul l-a învins la puncte pe turcul Erkan Teper, după un meci de 12 reprize, care s-a disputat la Hamburg.

Decizia arbitrilor a fost 2-1 pentru Ciocan. Aceștia au punctat 116-112 și 117-112 pentru român, iar un oficial a punctat 115-113 pentru Teper.

Christian Hammer a luat steagul României în ring înainte să afle că a devenit campion european la box la categoria WBO. Românul și turcul Erkan au fost la egalitate după 10 runde. Loviturile lui Ciocan din ultimele doua reprize au fost decisive.

Ciocan are 20 de victorii în palmares și doar patru înfrângeri. El a mai deținut centura WBO și acum trei ani, iar la anul speră să câștige titlul mondial.

cristian-ciocan-box

Teper era neînvins în 16 meciuri la profesioniști, având 10 dintre confruntări câștigate prin KO. Pe lista lui Teper sunt Michael Sprott, Johann Duhaupas, David Price sau Derric Rossy.

Ciocan venea după o serie de doua victorii, în fața lui Sherman Williams și Michael Sprott, după ce în februarie 2015 a pierdut la campionul mondial Tyson Fury. Acesta tocmai ce și-a pierdut centura mondială  WBO, după recentul scandal „cocaina”, britanicul fiind într-o stare deplorabilă, în depresie.

Titlul mondial WBO urmează a fi pus in joc cel mai probabil de Wladimir Klitschko sau Anthony Joshua, iar Cristian Ciocan poate deveni challenger obligatoriu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA