AcasăEvenimentSportVICTORIE CU REPETIȚIE – Minaur Baia Mare câștigă și a doua oară...

VICTORIE CU REPETIȚIE – Minaur Baia Mare câștigă și a doua oară cu Dinamo București

spot_img

DISTRIBUIȚI

VICTORIE CU REPETIȚIE  La o săptămână de când a fost eliminată de Minaur din optimile Cupei României, campioana a pierdut la Baia Mare şi meciul din etapa a 15-a a Ligii Zimbrilor. Întâlnirea, prima cu Sebastian Bota pe banca alb-roșiilor, a început după un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai.

Gazdele aveau două goluri avantaj la pauză, 12-10, deşi au avut patru jucători absenţi (Mihai Bușecan, Pierre Ragot, Alexandru Sabou și Nikola Lazic). Dinamo l-a pierdut pe Mousavi în ultimul minut – iranianul a ajuns la a treia eliminare, după ce l-a pus la pământ pe Căbuţ, iar oaspeții au pierdut cu 25-27.

„O să sărbătorim această victorie pentru că data trecută (nr. după meciul din Cupă) am zis să ne concentrăm nu să sărbătorim. Fiecare victorie care vine după un asemenea efort trebuie sărbătorită” a declarat la final Răzvan Pop.

„E a doua înfrângere într-o săptămână aici și se pare că încă traversăm o formă proastă” a recunoscut dinamovistul Daniel Bera, fost jucător la Minaur Baia Mare.

Ciudată situația antrenorilor celor două echipe care s-au confruntat joi seara în polivalenta băimăreană. Presa centrală a anunțat duminică demiterea lui Eliodor Voica de pe banca tehnică a dinamoviștilor. A doua zi, conducerea clubului a emis un comunicat în care preciza că antrenorul dinamoviștilor nu a fost demis, ci doar și-a luat concediu de odihnă pentru a se pregăti pentru un concurs, pentru un post din cadrul clubului. Nu a fost demis, dar echipa bucureșteană  a fost condusă de Sebastian Bota, cel care a fost anunțat de presă ca înlocuitorul lui Voica.

Cam la fel stau lucrurile și în tabăra băimăreană. După umilitoarea înfrângere de la Iași, în fața unei echipe care n-a bătut pe nimeni în acest campionat, antrenorul Raul Fotonea și-a anunțat demisia. Astăzi însă, a stat pe bancă și părea că nimic nu s-a întâmplat. Și noi care credeam că l-a prins rușinea și s-a retras să nu-l mai vadă lumea. Te pomenești că a prins curaj și va renunța la demisie, mai ales că cei din conducere se feresc să-l demită, așa cum trebuia să procedeze în urmă cu o lună. E adevărat, cel mai corect ar fi fost să nu-l lase nici un minut pe bancă în Liga Națională. Dar cine să poată gândi atât de „profund”, când vine vorba de un apropiat al șefilor.

Dinspre conducere auzim că Fotonea va mai sta pe bancă până la finalul anului calendaristic, adică încă o etapă. Poate că n-a adunat suficiente eșecuri, mai are nevoie de încă unul. Poate așa îi va convinge pe cei din conducere să-l demită, că altă variantă nu există, oricât încearcă unii să găsească o soluție salvatoare pentru cel mai slab antrenor pe care l-a avut Minaur în glorioasa sa existență.

Minaur Baia Mare – Dinamo București: 27-25 (12-10)
Sala Polivalentă „Lascăr Pană”; cca 800 spectatori
Arbitri: Claudiu Gorina – Florin Melencu (Craiova). Obs. Adrian Lupșa (Reșița)
Aruncări de la 7m: 4-1 (transformate: 2-1; au ratat: Căbuț, Popescu)
Minute de eliminare: 6-10 (Mousavi, cartonaș roșu pentru trei eliminări)
Minaur: Răzvan Pop (12 intervenții), Bucătaru (4 intervenții) – Câmpan 5, Căbuț 5, Popescu 4, Halca 3, Yuri Pop 2, Marta 2, Cristescu 2, Nagy 1, Haiduc 1, Mureșan , Botea , Mihai. Antrenor Raul Fotonea

Dinamo: Irimuș (12 intervenții), Seived (3 intervenții), Grigoras – Gavriloaia 9, A. Esteki 4, Komogorov 3, Bera 3, Mousavi 2, Descat 2, Sandru 1, S. Esteki 1, Gaiducenko, Sajin. Antrenori: Sebastian Bota și Florin Vasiliu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA