AcasăEvenimentSportVictor Piţurcă: Marica a făcut un meci extraordinar

Victor Piţurcă: Marica a făcut un meci extraordinar

DISTRIBUIȚI

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri seară, după victoria din meciul cu Estonia, scor 2-0, că le-ar da „nota 10 cu felicitări” fotbaliştilor echipei naţionale, considerând că aceştia au jucat foarte bine şi nu le-au dat nicio şansă adversarilor.
„I-aş da echipei nota 10 cu felicitări. Toţi au jucat foarte bine. Mă bucur pentru pentru Marica că a reuşit să înscrie. Era foarte important ca el să reuşească să marcheze. A făcut un meci extraordinar. De altfel, toţi jucătorii au jucat foarte bine, cel puţin din vedere tactic. Jocul nostru s-a schimbat în bine în repriza a doua, când am început să jucăm dintr-o atingere, cu devieri. Atunci am început să le punem probleme. Marica parcă s-a trezit din pumni, pentru că în prima repriza s-a sufocat un pic”, a spus Piţurcă.
Victor Piţurcă a precizat că îl bucură acest început cu succes al preliminariilor CM. „E o echipă naţionala tânără, nouă. E un nou început. Îmi doresc un stadion plin cu Andorra, mai ales că am început cu dreptul campania de calificare. Nu le-am dat nicio şansă jucătorilor estoni. Exact aşa am pregătit jocul, aşa mi-am dorit să ruleze, să nu le dăm nicio şansă. Au avut o singura fază mai periculoasă, în prima repriză, la o neatenţie a lui Goian. A fost totuşi o echipă dificilă, foarte bine pregatită din punct de vedere fizic, aţi văzut că Oper făcea sprinturi de câte 40-50 de metri în minutul 80. E un început cu dreptul care mă bucură, dar trebuie să rămânem la fel de concentraţi pentru meciul cu Andorra, să acumulăm 6 puncte şi să privim relaxaţi viitorul apropiat, unde vom întâlni o echipă de gradul 0, Olanda şi o echipă de gradul 1, Turcia. Practic, favoritele grupei”, a adăugat tehnicianul.
El a menţionat că şi-ar fi dorit ca Ungaria să aibă un meci mult mai dificil contra Andorrei, pe care a învins-o cu scorul de 5-0, în grupa D a preliminariilor CM-2014, din care face parte şi România.
Marica: Sper ca Estonia să încurce Turcia!

Atacantul Ciprian Marica, autorul unui gol (primul a fost marcat de Torje, FOTO) şi al unei pase de gol în partida cu Estonia, contând pentru prima etapă a preliminariilor CM-2014, a declarat, vineri, că aşteaptă din partea balticilor să încurce echipa Turciei în următorul meci, pentru a o scoate pe aceasta din cursa calificării.
„Sper ca Estonia să încurce Turcia şi să o scoată din calculele calificării”, a spus Marica.
Ciprian Marica a afirmat că echipa României a jucat bine contra Estoniei şi a dat vina pe vânt pentru evoluţia din prima repriză. „Mă bucur pentru această victorie, mă bucur şi pentru mine că am reuşit să marchez. A fost un meci bun făcut de echipa României, dar care trebuie urmat de un altul la fel de bun marţi. Am spus înainte de meci că o să învingem şi aşa s-a întâmplat. Oricum, eu nu am fost unul dintre aceia care să considere acest meci drept unul crucial. Eu nu joc de unul singur, suntem o echipă. În prima repriză am avut şi vântul care bătea contra noastră şi asta a fost un factor care ne-a dezavantajat un pic”, a completat Marica.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA