AcasăMARAMURESUL ISTORICVictimele exploziilor de la Sighet internate în spitalele din Bucureşti, vizitate azi...

Victimele exploziilor de la Sighet internate în spitalele din Bucureşti, vizitate azi de preşedintele Consiliului Judeţean

DISTRIBUIȚI

Aflat, azi, la Bucureşti, Mircea Man, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, împreună cu senatorul Gheorghe Mihai Bârlea, va vizita victimele care au suferit arsuri grave în urma exploziilor ce au avut loc, în 19 februarie, la Sighetu Marmaţiei. Este vorba de 17 pacienţi internaţi la Spitalul de Arşi şi Spitalul Floreasca din Capitală. 

„M-am interesat în permanenţă de starea tuturor pacienţilor internaţi în cele două spitale. Este foarte important pentru mine să ştiu că starea lor este stabilă, că sunt în afara oricărui pericol. Senatorul Gheorghe Mihai Bârlea, de asemenea, a ţinut legătura cu familiile acestora. Iar pentru că mă aflu la Bucureşti, vreau să stau de vorbă cu pacienţii care sunt într-o stare mai bună. Pe de altă parte, mă bucur să constat interesul şi profesionalismul medicilor de aici, a comisiei care evaluează starea victimelor, mai ales în cazul celor patru pacienţi aflaţi într-o stare mai gravă, internaţi pe secţia Chirurgie – arsuri, drept pentru care le mulţumesc. Important este că nu s-au înregistrat complicaţii, toţi pacienţii fiind sub tratament continu de specialitate”declară Mircea Man.

medicilor bucureşteni, nu se poate estima deocamdată momentul în care va fi externată prima victimă. Cu toate acestea, sunt optimişti în privinţa majorităţii pacienţilor. Evoluţia legată de aspectul estetic este importantă, echipa chirurgicală făcând toate eforturile în acest sens.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA