spot_img
AcasăActualitate112VICTIME ALE VIJELIILOR - Trei oameni au fost uciși, în ultimele 24...

VICTIME ALE VIJELIILOR – Trei oameni au fost uciși, în ultimele 24 de ore, de furtuni

DISTRIBUIȚI

VICTIME ALE VIJELIILOR Vremea rea a făcut victime și de această dată. Un bucureştean de 42 de ani a murit după ce un copac s-a prăbușit peste el.

Bărbatul a fost lovit puternic la cap şi nu a mai putut fi salvat. Iar în județul Vaslui, o femeie şi un bărbat au murit după ce au fost loviţi de fulger.

Bucureșteanul de 42 de ani a mers pe şoseaua Viilor din sectorul 5 pentru a-i duce un pachet surorii sale. Un copac smuls de vijelie s-a prăbuşit peste el chiar când a ieşit din maşină, conform Realitatea.

Potrivit unui comunicat al primăriei Capitalei, în zonă se aflau afişe prinse de o bandă de delimitare în care se menționa că arborele reprezintă un pericol. Bărbatul ar fi ignorat, însă, avertizarea.

În alte zone ale Capitalei, mai mulţi copaci au fost puşi la pământ de vremea rea, iar unii s-au prăbuşit peste maşinile parcate sau peste cablurile electrice. În București, vântul a bătut aseară cu aproape 70 de kilometri pe oră.

Nu a fost singurul deces produs din cauza vremii nefavorabile. În Vaslui, o femeie şi un bărbat și-au găsit sfârșitul după ce au fost loviți de fulger.

Femeia avea 64 de ani şi culegea via când s-a petrecut tragedia. Un echipaj de la Ambulanţă a ajuns la ea, dar a găsit-o în stop cardiorespirator şi nu a mai putut-o salva. Cealaltă persoană decedată este un bărbat de 49 de ani, care era cu oile pe câmp.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA