AcasăActualitateVICTIMA UNOR ABUZURI – Domiciliul lui Cherecheș, loc de „pelerinaj” pentru polițiștii...

VICTIMA UNOR ABUZURI – Domiciliul lui Cherecheș, loc de „pelerinaj” pentru polițiștii care „investighează” anonime

spot_img

DISTRIBUIȚI

Se aude prin cafenele că, obsedat fiind de persoana lui Cătălin Cherecheș, Marinel Rob ar pune Poliția Locală să îl „verifice” de mai multe ori pe zi. Am spune că e doar o bârfă dacă nu am fi auzit informația chiar din gura unui agent de la locală, care se plângea unei domnișoare. Se pare că polițiștii locali au primit directive clare: să verifice de zeci de ori pe zi ce mașini sunt parcate în fața casei lui Cherecheș, dacă acesta este acasă.

Alții, poate sub puternica influență a hemoroizilor, încropesc anonime în atenția instituțiilor statului, în care indică ba că ar fi Cherecheș plecat din țară, ba că ar fi la discuții cu persoane cu care se află sub interdicția de a lua legătura și alte invenții.

Poliția și Parchetul „investighează” anonime mincinoase despre Cherecheș

Chiar dacă sunt cusute cu ață albă, aceste anonime sunt verificate. Adică, polițiștii au obligația să verifice fiecare poveste debitată de niște indivizi de-a dreptul bolnavi. Dând curs, zi de zi, unor astfel de anonime, care par a nu se mai sfârși, este restricționat dreptul la viață personală și profesională a unui om. Chemându-i la declarații pe partenerii politici, oameni din sfera privată sau oameni de afaceri, lui Cherecheș continuă să i se creeze, indirect, probleme de imagine. Și toate acestea, la fel ca și hăituirea sa de către procurori, doar din comanda unui grup de interese format din indivizi din zona politică, economică și media. Scopul acestora este unul singur: să dispară Cătălin Cherecheș. Între timp, să fie mazilit. Astăzi, aceste lucruri se întâmplă cu susținerea, involuntară, a unor instituții precum Poliția sau Parchetul.

I-au făcut denunțuri peste denunțuri. Îl atacă, atât el cât și familia sa fiind de mai mulți ani denigrați în cele mai științifico-fantastice feluri. Au reușit, pentru o scurtă perioadă, să îl elimine din vârful administrației locale, practic doar, teoretic acesta fiind în continuare primarul ales al băimărenilor. Acum, Cherecheș se află sub control judiciar. Va mai trece mult timp până i se va face dreptate. Pe unii îi deranjează inclusiv faptul că acesta respiră. La fel cum unii nu încap de Cherecheș și sunt deranjați de existența sa, la fel am putea alții să fim deranjați de faptul că anumiți oameni, plătiți din bani publici, de la instituții care ar trebui să fie într-adevăr în slujba cetățenilor, își irosesc timpul cu monitorizarea unui om aflat deja sub lupa tuturor. Mai trist, chiar dacă nu neapărat adevărat, e faptul că unii potentați ai zilei se mândresc că ar avea pe „statul de plată” șefii unor astfel de instituții.

Cătălin Cherecheș a fost, este și va mai fi mult timp mazilit, hăituit și atacat. Familia sa va suferi mulți ani de acum în urma tuturor acestor nedreptăți. Până într-un punct, aceste dușmănii și bătălii, pot fi înțelese. Când însă instituțiile statului devin arme într-un joc de orgolii care a trecut de mult timp de sfera legalului și a normalului… A fost oprit să vorbească, să își desfășoare activitatea și să interacționeze cu mulți apropiați. Până când i se va cenzura dreptul la viață?

ActualMM

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA