AcasăActualitate112VICTIMA TULBURELULUI - Un vasluian a murit în timp ce-și verifica butoaiele...

VICTIMA TULBURELULUI – Un vasluian a murit în timp ce-și verifica butoaiele cu must din beci

spot_img

DISTRIBUIȚI

VICTIMA TULBURELULUI Un bărbat din județul Vaslui a murit în timp ce-și verifica butoaiele cu must din beci. Vasluianul de 53 de ani a căzut victimă fermentației mustului, iar alți trei membri ai unei familii au fost găsiți în stare de inconștiență în beci, din aceleași motive.

În zona Moldovei, până acum, în total, zece persoane au avut de suferit din cauza fermentației vinului, iar trei dintre acestea au murit.

Fermentația vinului face prima victimă din acest an în județul Vaslui. Un bărbat din Bîrzești și-a găsit sfârșitul chiar în timp ce-și verifica butoaiele cu must din beci, scrie Observator.

Trupul neînsuflețit al vasluianului de 53 de ani a fost găsit de către soția sa, după ce a constatat că acesta nu a mai revenit în casă.

 

În consecință, femeia a coborât în pivniță, însă monoxidul de carbon emanat de must a amețit-o, reușind cu greu să iasă înainte de a fi și ea doborâtă. Și-a alertat vecinii, care au scos trupul bărbatului afară, ulterior fiind solicitată intervenția unui echipaj medical.

Paramedicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe vasluianul de 53 de ani, având în vedere că prezenta deja semne de cianoză. În consecință, a fost declarat decesul.

O altă familie, din localitatea Boțești era să-și găsească sfârșitul în aceleași condiții. Doi bătrâni și fiul acestora au fost găsiți inconștienți în beciul locuinței, unde au intrat pe rând pentru a se salva unul pe celălalt.

Cei trei vasluieni au fost găsiți, unul peste celălalt, de către o vecină care a dat alarma în sat, precum și la Serviciul unic de urgență 112.

Bătrânii și fiul acestora au fost scoși din beci de către pompieri și apoi transportați cu ambulanțele la spital.

Info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA