AcasăActualitate112VICTIMA, ÎN COMĂ - Povestea bărbatului aruncat ieri în râul Săsar: venise...

VICTIMA, ÎN COMĂ – Povestea bărbatului aruncat ieri în râul Săsar: venise de la Brașov să-și cunoască iubita

DISTRIBUIȚI

VICTIMA, ÎN COMĂ  Apar noi informații referitoare la cazul petrecut ieri în Baia Mare, când un bărbat a fost aruncat de pe podul Culturii direct în albia răului Săsar.

Victima a fost purtată de apele învolburate sute de metri până când pompierii militari din Baia Mare au reușit să o scoată la mal.

Medicii l-au resuscitat pe bărbat și au reușit să îl salveze. Acum este internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, fiind în comă, arată jurnalistul Vasile Dale.

Imediat un bărbat și o femeie au fost încătușați de poliție. Aceştia vorbeau incoerent și s-au dezbrăcat în văzul mulțumii. Amândoi sunt suspecți că l-ar fi aruncat pe bărbat în apă.

Deși oficial anchetatorii se feresc să spună ce s-a întâmplat, sursele noastre au dezvăluit o poveste de-a dreptul halucinantă. Victima este un bărbat în vârstă de 37 ani din Brașov.

El a cunoscut-o pe băimăreanca în vârstă de 23 de ani săptămâna trecută pe internet, pe o pagină de socializare. După zile de discuții online s-a hotărât să vină în Baia Mare să își întâlnească iubita.

Ajuns în Baia Mare, brașoveanul a avut parte de o surpriză neplăcută. Se pare că la întâlnirea cu iubirea vieții și-ar fi făcut apariția fostul iubit al acesteia, un băimărean în vârstă de 43 ani. Nu se știe exact ce anume s-a întâmplat între cei trei, pentru că anchetatorii nu s-au putut înțelege cu suspecții.

Acestora le-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă au consumat droguri, apoi anchetatorii au hotărât să fie internati la Psihiatrie Adulți din cadrul Spitalului Municipal Sighet pentru a se efectua o expertiză psihiatrică de specialitate.

Ştire în actualizare

Sursa info Vasile Dale

citeşte şi RESUSCITAT DE ECHIPAJELE DE SALVARE! – Bărbat aruncat în râul Săsar de pe Podul Culturii din Baia Mare. Suspecții, două persoane drogate, prinși de polițiști

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA