AcasăActualitate112VICTIMA FURTUNII – Femeie din Timișoara strivită de un panou uriaș doborât...

VICTIMA FURTUNII – Femeie din Timișoara strivită de un panou uriaș doborât de vânt

DISTRIBUIȚI

VICTIMA FURTUNII  Vijeliile care s-au abătut asupra vestului ţării în ultimele zile au lăsat în urmă o victimă. O femeie din Timişoara a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită în cap de un ecran uriaş folosit la proiecţia unui spectacol. Familia victimei este decisă acum să dea în judecată Primăria.

Femeia, în vârstă de 53 de ani, era împreună cu colegele de la muncă la o manifestare dedicată unui cartier din Timişoara când s-a pornit din senin o furtună năprasnică.

Rafalele de vânt au smuls panoul gigant şi l-au aruncat peste o rulotă, iar de acolo a zburat peste femeia care încerca să fugă. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital.

Rudele victimei sunt şocate. Ameninţă că vor da în judecată primăria pentru că nu a asigurat desfăşurarea evenimentului în condiţii de siguranţă.

Conducerea Casei de Cultură din Timişoara, care a organizat evenimentul, se apară şi susţine că a respectat toate normele. Între timp, poliţiştii au deschis dosar penal. Anul trecut, un incident similar s-a petrecut la Iaşi, unde un bărbat de 79 de ani a murit după ce a fost lovit pe stradă de un panou publicitar luat de vânt.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA