Acasă Actualitate 112 VICTIMA BALENEI ALBASTRE? - Un elev de clasa patra a fost găsit...

VICTIMA BALENEI ALBASTRE? – Un elev de clasa patra a fost găsit spânzurat

DISTRIBUIȚI

VICTIMA BALENEI ALBASTRE? Caz absolut halucinant în Dâmboviţa, unde un elev de clasa a patra ar fi fost găsit spânzurat. Poliția face cercetări, după ce decesul ar fi fost înregistrat în urmă cu puțin timp.

Potrivit unor informaţii neconfirmate oficial, apropiaţii familiei copilului au invocat ca şi motiv jocul online Balena Albastră.

„Într-adevăr, există un caz într-o localitate dâmbovițeană. Nu putem confirma varianta sinuciderii și nici faptul că acest deces s-a produs din cauza jocului „Balena Albastră”. În momentul în care vom afla rezultatele anchetei, o să aveți și o informație oficială”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dâmbovița.

Potrivit presei locale, copilul de clasa a IV-a, din localitatea dâmbovițeană Cazaci (comuna Nucet) ar fi murit după ce a căzut victimă celui mai terifiant joc de pe internet, “Balena Albastră”.

Se pare că acesta s-a învoit de la şcoală la ora 11:00, spunând că se duce să se opereze de apendicită, scrie presa locală.

Jocul online Balena Albastră a fost invocat în zeci de cazuri de sinucidere a zeci de copii sau adolescenţi. Jocul circulă pe internet şi are un set de sarcini bizare pe care adolescenţii trebuie să le îndeplinească, culminând cu ultima regulă, sinuciderea.

sursa INFO

sursa FOTO 

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA