AcasăActualitateVEZI VIDEO – Momentul în care mașina maramureșeanului dispărut arde pe o...

VEZI VIDEO – Momentul în care mașina maramureșeanului dispărut arde pe o stradă din Cluj-Napoca, filmat

DISTRIBUIȚI

VEZI VIDEO  Bărbatul a cărui mașină a ars la începutul acestei săptămâni, pe strada Aurel Suciu din Cluj-Napoca, este dat dispărut. Familia nu l-a mai văzut pe acesta din ziua în care autoturismul a ars ca o torță, adică din 24 septembrie 2018.

Bărbatul se numește Vlad Ioan și are 44 de ani. El este din localitatea Borșa județul Maramureș și lucrează de 20 de ani ca asistent medical la Ambulanța Maramureș. Colegii asistentului susțin că acesta are doi copilași acasă, o soție și nu înțeleg ce s-a întâmplat pentru că la serviciu se comporta exemplar.

Nimeni nu cunoaște la acest moment motivul pentru care bărbatul se afla în Cluj-Napoca. Colegii de serviciu spun că asistentul era în concediu de odihnă până la finalul lunii octombrie.

În urma incendiului de luni seara, pompierii clujeni au stabilit că autovehiculul s-a aprins din cauza unui scurtcircuit.

Acum, oamenii legii, la cererea familiei, îl caută pe asistentul medical și cer ajutorul cetățenilor. Vlad Ioan are 44 de ani, constituţie atletică, înălţime 1.80 metri, păr grizonat, ochi verzi, fără semne particulare. Cei care au informații sunt rugați să sune la 112.

Sursă info și foto: ZiarulClujean.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA