AcasăAdministrațieVEZI STADIUL LUCRĂRILOR – Terenul de atletism, în reabilitare. Au fost montate...

VEZI STADIUL LUCRĂRILOR – Terenul de atletism, în reabilitare. Au fost montate toalete, zona a fost împrejmuită iar reabilitarea pistei e la final

DISTRIBUIȚI

VEZI STADIUL LUCRĂRILOR  Ani la rând, băimărenii, inclusiv sportivii de performanță, care fac mișcare pe terenul de atletism din Baia Mare s-au plâns de condițiile improprii. Până nu demult, această bază nu era în patrimoniul municipiului Baia Mare, însă după ce a fost preluată în subordinea Consiliului Local, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, au fost demarate primele lucrări de reabilitare. Până în acest moment s-au executat lucrări de împrejmuire, au fost montate toalete publice iar reabilitarea și consolidarea pistei este aproape la final.

Primarul Cătălin Cherecheș spune că în zonă se va mai realiza și un teren pentru grupele de copii de la Minerul Baia Mare dar și pentru micuții care vor să joace fotbal în timpul liber. Mai mult, va fi realizată și o pistă elastică pentru elevii care practică atletismul.

În scurt timp vă vom prezenta conceptul pentru stadionul de atletism pe care ne dorim să îl construim aici împreună cu cei de la Ministerul Tineretului și Sportului. Pentru cei curioși în dezvoltări imobiliare le comunic faptul că atâta vreme cât voi fi primar nu voi aproba construirea vreunui bloc, așa cum s-a dorit în această zonă încă de la începutul anului 2000. Această zonă va rămâne una dedicată sportului, devenind un centru național sportiv”, a declarat primarul.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA