AcasăNews AlertVEZI PROGRAMUL PERIOADEI 6-11 FEBRUARIE – Ce spectacole se joacă pe scena...

VEZI PROGRAMUL PERIOADEI 6-11 FEBRUARIE – Ce spectacole se joacă pe scena Teatrului Municipal din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

VEZI PROGRAMUL PERIOADEI 6-11 FEBRUARIE Marți, 6 februarie, de la ora 19.00, în Sala Studio, este programat spectacolul CRIMA DIN STRADA LOURCINE de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț. Acţiunea spectacolului se învârte în jurul unei știri citită într-un ziar despre o crimă, având ca victimă o vânzătoare de castane, cumulată cu urmele de cărbune de pe mâinile protagoniștilor.

Miercuri, 7 februarie, de la ora 19.00, va avea loc la Sala Studio one-man-show-ul AGAMEMNON de Rodrigo Garcia, regia Bogdan Pălie, în interpretarea actorului Dragoș Călin. Un spectacol contemporan despre consumul excesiv al omului modern, care fiind orbit de ideea de a acumula și a avea cât mai mult, uită să trăiască cu adevărat.

Joi, 8 februarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul BUTOIUL CU PULBERE, după Dejan Dukovski, regia Marcel Țop.

Este o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei, un loc în care se trăiește total, se iubește intens și se moare ca-n filme.
Sâmbătă, 10 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, la Sala Teatrului de Păpuși, cei mici sunt așteptați să vizioneze spectacolul CENUȘĂREASA, după Frații Grimm, regia Kovacs Ildiko.

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, se va juca cu publicul pe scenă spectacolul EDMOND, după David Mamet, regia Andrei Dinu.

În această producție veți putea urmări povestea de viață a unui om hotărât să o ia de la capăt atunci când oboseala, rutina și visele spulberate îl copleșesc.

Duminică, 11 februarie, de la ora 19.00, vă dăm întâlnire la spectacolul MÂNĂ MOARTĂ de Patrick Marber, regia Victor Olăhuț, în care iubitorii de teatru vor descoperi șase bărbați care aleg să-și trăiască viața în lumea primejdioasă și nesigură a jocurilor de noroc.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă. Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Informații furnizate de Teatrul Municipal Baia Mare

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA