spot_img
AcasăEvenimentSportVEZI DESPRE CINE E VORBA - Foști și actuali zimbri contra Germaniei

VEZI DESPRE CINE E VORBA – Foști și actuali zimbri contra Germaniei

DISTRIBUIȚI

Trecând în revista lotul anunțat de galezul Lynn Howells pentru confruntarea cu Germania, vom observa că nu mai puțin de șapte jucători au fost sau încă activează sub culorile vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare.

Exceptându-l pe centrul de origine tongană Sione Fakaosilea (n.13 ianuarie 1987), toți ceilalți șase fac parte din pachetul de înaintare, cinci dintre ei fiind anuțați ca titulari. Postul de taloner este acontat de Andrei Rădoi (n.7 februarie 1987), actualmente jucător al campioanei României, Timișoara Saracens, respectiv Florin Bârdașu (n.23 septembrie 1991).

 Pe postul de pilier dreapta figurează Andrei Ursache (n.10 mai 1984), jucător ce evoluează în Hexagon la Carcassone. În linia a doua se va afla internaționalul român de origine sud-africană Johannes Van Heerden (n.9 decembrie 1986), în timp ce flanker stânga este Valentin Ursache (n.12 august 1985), component al echipei Oyonnax. Aripă de grămadă dreapta și purtător al banderolei de căpitan de echipă este Mihai Macovei (n.29 octombrie 1986), actualmente la Colomiers.

Ultimul jucător plecat de pe meleagurile maramureșene, născut în satul Mogoșești comuna Satulung și care a jucat la echipa de juniori a C.S.S.2 Baia Mare (sub comanda lui Răzvan Popovici – Mircea Taloș) este Alin Coste coechipier cu Andrei Ursache în Franța
Credit info și foto: Alin Boțioc/Rugby Baia Mare
Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA