AcasăAdministrațieVEZI DACĂ TE ÎNCADREZI/BAIA MARE - Ajutor pentru agenții economici: eșalonarea plății...

VEZI DACĂ TE ÎNCADREZI/BAIA MARE – Ajutor pentru agenții economici: eșalonarea plății taxelor și impozitelor restante

spot_img

DISTRIBUIȚI

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, plenul Consiliului Local a aprobat în ședința din 11 martie 2021, acordarea unui pachet de facilități fiscale persoanelor juridice. Pachetul prevede plata eșalonată a impozitelor si taxelor locale.

Persoanele juridice care achită integral obligațiile bugetare principale restante, precum și persoanele juridice care au solicitat și au obținut eșalonarea la plata obligațiilor bugetare restante pentru o perioadă de până la 12 luni, vor beneficia de scutirea de la plata majorărilor de întârziere datorate până la data acordării eșalonării, aferente obligațiilor eșalonate/achitate. Persoanele juridice care au solicitat și au obținut eșalonarea la plata obligațiilor bugetare restante pentru o perioadă de la 13 la 24 luni vor beneficia de reducerea cu 50% a majorărilor de întârziere datorate până la data acordării eșalonării, aferente obligațiilor eșalonate. Totodată persoanele juridice care au solicitat și au obținut eșalonarea la plata obligațiilor bugetare restante pentru o perioadă de la 25 la 36 luni nu vor beneficia de scutirea, respectiv, reducerea majorărilor de întârziere aferente obligațiilor eșalonate”, arată primarul.

În urma analizei evidențelor fiscale ale Municipiului Baia Mare s-a constatat că vor beneficia de facilitatea acordată un număr de aproximativ 220 persoane juridice.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA