spot_img
AcasăActualitateVEZI CUM A FOST LA REVELIONUL BĂIMĂRENILOR (GALERIE FOTO) – „Toți împărtășim...

VEZI CUM A FOST LA REVELIONUL BĂIMĂRENILOR (GALERIE FOTO) – „Toți împărtășim același sentiment de iubire. Iubirea de a fi băimărean. Iubirea de a fi acasă. La mulți ani Baia Mare!” – Cătălin Cherecheș

DISTRIBUIȚI

REVELIONUL BĂIMĂRENILOR  Noaptea dintre ani i-a prins pe foarte mulți băimăreni în Centrul Istoric al orașului. Revelionul băimărenilor a însemnat o Piață plină de oameni, artificii, șampanie, un concert susținut de trupa 3 Sud Est și multă bucurie. Alături de cetățeni a fost și primarul Cătălin Cherecheș, împreună cu mama sa dr. Viorica Cherecheș, deputat în parlamentul României.

Cu puțin înainte de miezul nopții, primarul a urcat pe scenă și a transmis băimărenilor un mesaj pe care vi-l redăm mai jos integral.

Sunt emoționat că am avut onoarea să vă rostesc câteva cuvinte înainte să încheiem 2017 și să începem noul an împreună. În acest moment nu o să vă vorbesc despre îndeplinirea dorințelor și nici despre ce ne așteaptă în anul nou. De această dată vreau să începem noul an apreciind lucrurile pe care le avem deja. De multe ori, firea omului îl face să lupte pentru mai mult, să se gândească mai mult la ceea ce vrea să obțină decât să se bucure pentru ce a obținut, să se grăbească să ajungă la ziua de mâine în loc să trăiască momentul de acum.

Toți avem dorințe, toți ne confruntăm cu ceva, dar astăzi, în prima zi a anului, cel mai important lucru este să ne gândim la aspectele care sunt cu adevărat importante. Au fost momente în care, așa cum știu că și mulți dintre voi ați avut, am simțit ce înseamnă să ai parte de zile grele. Au fost zile în care mi-aș fi dorit să retrăiesc clipe din viața mea, momente cărora nu le-am dat destulă importanță și le-am înțeles magnitudinea și valoarea doar ulterior. Este un moment de acest gen, pe care vreau să îl apreciem împreună, un moment în care trăim adevăratul sentiment de a fi acasă.

Astăzi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că m-am născut băimărean, într-un mediu despre care pot să spun că este unul din cele mai frumoase din lume, că am crescut într-o societate în care ne cunoaștem vecinii, în care ne îngrijim bătrânii, în care ne iubim copiii, în care valorile creștine sunt încă reguli de viață, într-un oraș în care căldura, sufletul și credința oamenilor ne fac să ne simțim acasă. Să ne bucurăm împreună, în familia noastră băimăreană, pentru anul care a trecut, pentru cel care a venit deja, dar mai ales pentru această clipă în care toți împărtășim același sentiment de iubire. Iubirea de a fi băimărean. Iubirea de a fi acasă. La Mulți Ani Baia Mare!!!”.

ActualMM

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA