Acasăsinucidere maramuresVEZI CINE MAI E ÎN TOP - Putin, cel mai puternic om...

VEZI CINE MAI E ÎN TOP – Putin, cel mai puternic om din lume în 2016

DISTRIBUIȚI

Vladimir Putin este cel mai puternic om din lume, pentru al patrulea an la rând, potrivit clasamentului realizat de revista Forbes pe anul 2016. Surpriza din acest an o reprezintă președintele în exercițiu al SUA, Barack Obama, care a coborât de pe locul 3 pe locul 48.

Vladimir Putin și-a menținut poziția în fruntea clasamentului după un alt an în care Rusia a dominat politica externă internațională și a ignorat Statele Unite, arată Libertatea. De altfel, supriza acestui clasament o reprezintă Barack Obama, care anul trecut ocupa locul al treilea. Președintele în exercițiu al SUA își va încheia pe 20 ianuarie cel de-al doilea mandat, iar acest lucru l-a făcut să coboare până pe poziția  48.

Pe locul doi în clasamentul celor mai puternici oameni din lume 2016 se află președintele-ales al SUA, Donald Trump. De altfel, miliardarul a urcat uluitor în acest top, de pe locul 72, după ce a provocat o suprinză uriașă câștigând alegerile din SUA. Totodată, Donald Trump a fost desemnat „omul anului 2016” de către revista Time.

Podiumul este completat de cancelarul german, Angela Merkel, care anul viitor încearcă să obțină cel de-al patrulea mandat. Anul trecut, aceasta se afla pe locul doi.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA