Acasăsinucidere maramuresVEZI CINE MAI E ÎN TOP - Putin, cel mai puternic om...

VEZI CINE MAI E ÎN TOP – Putin, cel mai puternic om din lume în 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vladimir Putin este cel mai puternic om din lume, pentru al patrulea an la rând, potrivit clasamentului realizat de revista Forbes pe anul 2016. Surpriza din acest an o reprezintă președintele în exercițiu al SUA, Barack Obama, care a coborât de pe locul 3 pe locul 48.

Vladimir Putin și-a menținut poziția în fruntea clasamentului după un alt an în care Rusia a dominat politica externă internațională și a ignorat Statele Unite, arată Libertatea. De altfel, supriza acestui clasament o reprezintă Barack Obama, care anul trecut ocupa locul al treilea. Președintele în exercițiu al SUA își va încheia pe 20 ianuarie cel de-al doilea mandat, iar acest lucru l-a făcut să coboare până pe poziția  48.

Pe locul doi în clasamentul celor mai puternici oameni din lume 2016 se află președintele-ales al SUA, Donald Trump. De altfel, miliardarul a urcat uluitor în acest top, de pe locul 72, după ce a provocat o suprinză uriașă câștigând alegerile din SUA. Totodată, Donald Trump a fost desemnat „omul anului 2016” de către revista Time.

Podiumul este completat de cancelarul german, Angela Merkel, care anul viitor încearcă să obțină cel de-al patrulea mandat. Anul trecut, aceasta se afla pe locul doi.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA