spot_img
AcasăAlteleEconomicVezi aici mai multe informatii despre contabilii abili de la Realcont.ro

Vezi aici mai multe informatii despre contabilii abili de la Realcont.ro

DISTRIBUIȚI

Un contabil debutant are nevoie de initiere pentru a atinge performantele unuia care are 16 ani vechime, parcursi fara greseala.

Initierea se face de obicei la locul de munca pentru ca de pe bancile facultatii tinerii ies cu aceea stiinta teoretica din carti. Primul loc de munca inseamna aplicarea acelor cunostinte teoretice in practica si nu este deloc usor. Debutantul se simte coplesit de sarcinile de serviciu.

Contabilul cu experienta este o persoana ordonata care indeplineste la timp toate sarcinile de serviciu. Daca nu ar face la data stabilita statele de plata si fluturasul de salariu, nici salariile angajatilor nu ar ajunge in conturile lor la data atat de asteptata de catre toata lumea.

Orice intarziere se poate solda cu:

-penalizari substantiale. Ele reprezinta si o pierdere, dar si o nota proasta pentru firma, compania sau institutia respectiva. Lumea se fereste de rau platnici, de aceea impozitele, contributiile se impun sa fie achitate la timp.

-amenzi mari. FISCUL si organele de control nu iarta.

-intarzieri in achitarea drepturilor banesti ale angajatilor. Multi dintre ei au rate la banca si  au fixat data de rambursare in functie de ziua de salariu. Si pentru ei orice intarziere in achitarea datoriei fata de banca inseamna penalizare.

Exista insa elite si in randul contabililor din tara, vezi aici mai multe informatii.

Firma Realcont.ro pune la dispozitia celor care au nevoie contabili cu o experienta de 16 ani, capabili sa realizeze la timp si la superlativ toate lucrarile care revin acestei categorii profesionale, ba si alte servicii  adiacente in plus.

Un antreprenor care doreste sa isi deschida un magazin online are de mai multe ori de castigat, daca apeleaza la acesta firma pentru servicii de calitate.

In primul rand, obtine consultanta in afaceri si este binevenita pentru cei lipsiti de experienta. Consultanta este insotita de argumente si de dovezi concrete, contabilii de la firma prezentata mai sus fiind buni cunoscatori ai pietii din tara. Ei stiu concret ce afaceri aduc beneficii si care inregistreaza pierderi.

Este posibil ca persoana care investeste sa doreasca sa si conduca magazinul sau firma. Se crede ca oricine poate fi un manager de succes, insa in realitate nu este asa.

Un manager trebuie sa posede multe calitati si datorita lor va reusi sa organizeze munca, sa responsabilizeze salariatii si sa le obtina respectul. Profesionistii de la Realcont.ro sunt capabili sa ofere si o astfel de consultanta de natura manageriala.

Ei intocmesc documentatia, ei inregistreaza actele, ei reprezinta solicitantul de servicii la  Casa de Asigurari de Sociale, la FISC si oriunde este nevoie.

Este mult mai bine ca o persoana calificata sa faca aceste lucruri, fiindca ea stie exact unde sa se duca si cum sa intocmeasca documentele necesare.

La semnarea contractelor de prestari-servicii pe doi ani sau pe un an se ofera bonusuri sub forma unei perioade de servicii gratuite pentru o luna sau trei luni, perioada de gratie stabilindu-se prin tragere la sorti.

Contabilii firmei Realcont.ro nu au nevoie de birou la sediul firmei pentru care lucreaza si nici de dispozitive sau de programe de contabilitate. Ei lucreaza cu aplicatiile lor, pe dispozitivele lor, de la birourile lor, cu alte cuvinte pe cheltuiala lor.

La o analiza economica a acestor servicii se poate observa ca solicitantul serviciilor plateste numai munca acestor profesionisti de exceptie.

In mod obisnuit, intr-un departament performant de contabilitate se investeste mult: computere de ultima generatie, programe de salarizare, de evidente contabile, birouri elegante dotate cu scaune directoriale fiindca un contabil sta multe ore in fata calculatorului.

In companiile mari salariatii au si apa si cafeaua sau ceaiul asigurate.

Toate acestea dispar de la cheltuielile curente pentru ca specialistii de la Realcont.ro nu sunt deloc pretentiosi, cu toate ca munca prestata de ei este de calitate premium.

Serviciile de contabilitate ieftine si de calitate superioara se pot obtine simplu, parcurgand  la alegere,  una dintre urmatoarele etape:

Se programeaza o vizita la sediul firmei Realcont.ro si se sta de vorba fata in fata cu specialistii. Multi oameni prefera aceasta forma de abordare a problemei pentru ca au incredere in contactul vizual, in interlocutorii din fata lor. Prezenta umana le face bine.

Intreprinzatorii sau managerii interesanti noteaza datele de contact de pe site si alege calea de comunicare convenabila. Se poate discuta telefonic sau pe e-mail, in functie de dorinta celui care va solicita serviciile.

Prin simpla completare a formularului online pe care vizitatorul site-ului firmei il gaseste la sectiunea Contact.

Ce alte beneficii mai are solicitantul de servicii in afara bonificatiilor pe care Realcont.ro i le ofera?

Stie ca situatia evidentelor contabile este cea corecta. Contabilii de la Realcont.ro au abilitatea de a tine la curent clientul despre ultimul banut aflat in contul sau.

Se linisteste, afland despre asigurarea profesionala care exista din prudenta. Contabilii lucreaza foarte atent si responsabil, dar au si asigurare profesionala, fiindca banii clientilor sunt foarte importanti pentru ei.

Servicii care se pliaza in intregime pe nevoile clientilor. Din lista completa, solicitantii pot alege ceea ce ii intereseaza.

Servicii care presupun deplasare, infruntarea birocratiei si care consuma mult timp, cum sunt: inregistrare sediu social, inregistrare punct lucru.

Realcont.ro a acumulat experienta de 16 ani si tot ce a invatat se concretizeaza in servicii de contabilitate de top. Cu toate ca experienta contabililor, pregatirea acestora, formarea continuua ii propuleaseza in randul profesionisti de elita, preturile lor sunt accesibile, iar ei sunt disponibili, calmi si politicosi in orice situatie.

Contabilitate de calitate superioara la preturi oneste se obtine solicitand servicii firmei Realcont.ro.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA