AcasăEvenimentSportVettel s-a ţinut de glume pe podium, Alonso a fost supărat și...

Vettel s-a ţinut de glume pe podium, Alonso a fost supărat și nervos!

DISTRIBUIȚI

Vizibil bucuros după victoria pe care tocmai o obţinuse pe circuitul sud-coreean de la Yeongam, germanul Sebastian Vettel a fost numai un zâmbet în faţa camerelor de luat vederi. După ce s-a bătut cu şampanie şi i-a turnat jumătate de sticlă în capul inginerului şef Adrian Newey, Vettel l-a luat la ţintă pe fostul pilot Johnny Herbert, urcat pe scenă pentru realizarea interviurilor de după cursă.

”Ce faţă bucuroasă ai Sebastian. Uită-te la tine”, i-a spus Herbert. ”Da, eu asta numesc faţă bucuroasă”, a replicat Vettel după ce i-a turnat şampanie în cap lui Herbert, care nu era îmbrăcat decât într-un impecabil costum şi mai ţinea şi microfonul în mână.
Vettel şi-a continuat numărul intrând într-un dialog spumos cu una dintre fetele de protocol care insista să-i dea acestuia şapca numele furnizorului oficial de pneuri.
”Cred că vrea să-mi ia capul”, i-a spus Vettel lui Herbert, după care a răspuns la întrebarea pe care englezul i-o adresase înainte.

La polul opous ca atitudine s-a situat Fernando Alonso. Al treilea la capătul unei curse în care a pierdut şefia campionatului, spaniolul a subliniat că este un rezultat pozitiv pentru echipa Ferrari, mai ales că în urmă cu puţin timp reprezentanţii Scuderiei de la Maranello nici nu visau să depăşească McLaren-Mercedes în clasamentul constructorilor.
Atenţia a revenit asupra lui Vettel care a fost întrebat despre campionat. ”Ce trebuie să facă Fernando pentru a te învinge?”, a întrebat Herbert.
Cu expresia elevului scos la tablă după ce şi-a pregătit bine temele de acasă şi stie pe ce se bazează, Vettel a răspuns: ”Nu depindem decât de noi şi calculele matematice trebuie să le facem cu noi”.
Interviurile s-au încheiat cu imaginea lui Alonso aruncând siderat microfonul pe podium în timp ce se pregătea să iasă cât mai repede de pe platforma de ceremonii a circuitului inaugurat în 2010 cu o victorie pe ploaie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA