AcasăActualitateSocialVESTITORII PRIMĂVERII - Se deschide “Târgul de Mărţişor”

VESTITORII PRIMĂVERII – Se deschide “Târgul de Mărţişor”

DISTRIBUIȚI

Băimărenii care sunt în căutarea unui mărţişor special realizat de un artist autohton pot să treacă începând de mâine pe la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare unde se deschide cea de-a opta ediţie a Târgului de Mărţişor.

“Este a opta ediţie, nici nu ştim cum, dar e a opta. Deschiderea va avea loc mâine de la ora 11.00, de data aceasta doar cu băimăreni, doar artişti băimăreni. O ediţie un pic mai restrânsă ca amploare şi va fi deschisă inclusiv până pe data de 1 martie la ora 7 seara”,a precizat Ileana Horoba Danci, organizatorul târgului.

Deşi numărul artiştilor care expun în cadrul târgului este mai mic atât produsele, cât şi preţurile sunt pe toate gusturile.

”În afară de prezenţa artiştilor de aici, care sunt de obicei prezenţi şi vin de fiecare dată cu altceva, deocamdată nu ştiu nici eu. Mulţi au surprize şi pentru mine, sper plăcute. Avem o artistă venită tocmai din Franţa. E româncă stabilită acolo care expune pictură deci nu e mărţişor e pictură, obiecte care pot fi dăruite de 8 Martie”, a mai adăugat organizatorul.

Expoziţia se poate vizita zilnic între orele 9.00 şi 19.00, inclusiv în week-end, sâmbăta până la ora 18.00 iar duminică de la ora 12.00 la 18.00.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA