AcasăEvenimentVESTITORII PRIMĂVERII - Mărțișoare inedite dăruite băimărencelor din partea primarului Cătălin Cherecheș

VESTITORII PRIMĂVERII – Mărțișoare inedite dăruite băimărencelor din partea primarului Cătălin Cherecheș

spot_img

DISTRIBUIȚI

VESTITORII PRIMĂVERII 1 Martie este ziua în care celebrăm Mărțișorul, triumful primăverii asupra iernii, acesta simbolizând reînnoirea timpului și renașterea naturii. Băimărencele vor avea parte de o acțiune inedită, care debutează de la ora 10.00.

Vor primi daruri simbolice, totodată practice, din partea primarului Cătălin Cherecheș. Rolul de vestitori ai primăverii le revine jucătorilor de la Minaur, dar și polițiștilor locali, respectiv ai directorilor din Primăria Baia Mare.

 

10.000 de mărțișoare vor fi dăruite în cadrul acestei acțiuni. Mărțișoarele au și un rol practic, fiind brelocuri cu însemnele municipiului Baia Mare, cele două inimi, astfel că doamnele și domnișoarele vor putea să le poarte mereu la ele. Mărțișoarele pregătite de către primarul Cătălin Cherecheș au inscripționat pe spate și un mesaj pozitiv, care sigur le va aduce zâmbetul pe buze reprezentantelor sexului frumos.

 

“Iubesc femeia! Respect femeia! Protejez femeia! Este rolul meu asumat, dovadă a devotamentului meu etern. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce reprezentați pentru noi, bărbații. Sunteți comoara supremă a existenței noastre, parfum divin, motiv de fericire!”, este mesajul pe care îl transmite astăzi primarul Cătălin Cherecheș băimărencelor.

ActualMM

Citește și: http://www.2.actualmm.ro/reurbanizare-baia-mare-garaje-demolate-parcari-supra-si-subterane-in-mai-multe-zone-centrale-inclusiv-in-centrul-istoric/

Te-ar putea interesa și: http://www.2.actualmm.ro/schimbare-strategica-gara-cfr-din-baia-mare-isi-va-schimba-locatia/

Recomandarea editorului: http://www.2.actualmm.ro/sesiuni-de-prevenire-in-judet-autoritatile-ingrijorate-de-numarul-tot-mai-ridicat-de-violenta-in-scoli/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA