AcasăAdministrațieVEȘTI BUNE PENTRU BĂIMĂRENI - "Primele 100 de apartamente moderne pentru tineri...

VEȘTI BUNE PENTRU BĂIMĂRENI – „Primele 100 de apartamente moderne pentru tineri sunt pregătite să își cunoască locatarii” – Cătălin Cherecheș

DISTRIBUIȚI

Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare continuă seria investițiilor destinate creșterii numărului de locuințe puse la dispoziția băimărenilor care nu își permit să cumpere sau să contruiască o casă. 

Astfel, în perioada următoare, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, aproximativ 100 de locuințe reabilitate și modernizate vor fi puse la dispoziția băimărenilor.

Unitățile locative în discuție sunt situate în imobilul de pe strada Melodiei 2, respectiv blocul R1 situat la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Vasile Alecsandri. 

Vom supune aprobării Consiliului Local reglementarea regimului acestor locuințe, precum și regulamente de atribuire foarte clar stabilite pentru că, vă spun cu riscul de a fi sancționat, aceste locuințe nu sunt locuințe pentru cei care se simt permanent discriminați, deși este vorba de favorizare adesea în cazul lor, ci sunt locuințe pentru băimăreni, pentru persoanele care au nevoie de o locuință, dar care nu au posibilitatea să achiziționeze o garsonieră sau un apartament„, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Anul acesta Primăria Municipiului Baia Mare va da în folosință în total peste 300 de locuințe, o parte dintre acestea fiind destinate tinerilor și specialiștilor din sistemul de învățământ sau sănătate.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Adica tinerii familiilor celor din Administratia locala, belferii cum s-ar spune? Pregatiti de sifonarea banilor comunitatii? O singura intrebare am, aceste apartamente se vor putea da in chirie? #numaintrebnudaucuparu #cinestieintelegeintrebarea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA