AcasăAdministrațieVEȘTI BUNE - În Baia Mare vom avea un parc al sărbătorilor...

VEȘTI BUNE – În Baia Mare vom avea un parc al sărbătorilor de iarnă și un târg al brazilor de Crăciun

spot_img

DISTRIBUIȚI

VEȘTI BUNE Pentru al treilea an consecutiv, Administrația Publică Locală a municipiului Baia Mare organizează Târgul brazilor de Crăciun în perioada sărbătorilor de iarnă. Evenimentul va avea loc în perioada 5-25 decembrie și va fi organizat pe platoul din Piața Revoluției din Baia Mare. Nici cei mici sau cei mari, împătimiți de patinaj, nu vor rămâne pe dinafară în ceea ce privește distracția. Pentru ei va fi organizat un parc în zona istorică a orașului. 

 

În Centrul Vechi se va organiza un parc al sărbătorilor de iarnă

În cadrul târgului brazilor de Crăciun agenții economici vor putea comercializa simbolul Crăciunului. Brazii comercializați vor fi atât din producție românescă cât și din străinătate. Aleșii locali și-au manifestat dorința ca în cadrul acestui târg să fie amplasate și câteva căsuțe de lemn destinate comerțului de vin cald. Pentru desfășurarea acestuia, aleșii locali și-au dat votul în unanimitate la ultima ședință a Consiliului Local. Mai mult, consilierii au fost de acord și cu organizarea în Centrul Vechi a unui parc al sărbătorilor de iarnă.

Se pare că în acest parc al sărbătorilor de iarnă din Baia Mare, administrația băimăreană va amplasa și un patinoar, pentru distracția celor mici. Rămâne de văzut, însă, dacă în absența primarului ales al orașului, Cătălin Cherecheș, organizarea se va ridica măcar la un minim satisfăcător pentru cetățenii dornici să se bucure de atracțiile iernii.

 

Simona Vasiac

Foto: Arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA