AcasăEvenimentSportVESTEA CEA MARE - Cristina Neagu a semnat cu CSM București! Salariu...

VESTEA CEA MARE – Cristina Neagu a semnat cu CSM București! Salariu astronomic

DISTRIBUIȚI

VESTEA CEA MARE Veste imensă pentru CSM Bucureşti. Cea mai bună jucătoarea a lumii, Cristina Neagu a semnat cu echipa primăriei Capitalei. Anunţul a fost făcut chiar de primarul general, Gabriela Firea. Sportiva va fi prezentată oficial într-o conferinţă de presă la începutul lunii martie.

Critina Neagu va deveni, la CSM Bucureşti, cel mai bine plătit sportiv care evoluează în România într-o competiţie de echipă. Conform Gazetei, CSM îi oferă 300.000 de euro pe sezon, dublu faţă de suma pe care o primea la Buducnost.

În contractul Cristinei Neagu există şi o clauză astfel încât handbalista să nu joace toate meciurile din campionat, pentru a nu-şi forţa umărul drept. Sunt vizate în acest sens partidele dinaintea confruntărilor din Liga Campionilor.

20 de milioane de euro/an este bugetul CSM Bucureşti, club finanţat din bani publici. Cea mai mare parte din aceşti bani se îndreaptă către handbal.

“Bucureşteanca Cristina Neagu se întoarce acasă! Mă bucur foarte mult că a acceptat oferta CSM Bucureşti, sunt fericită că putem să readucem în ţară una din cele mai talentate sportive românce. Desigur, suntem mândri şi când echipe de renume ale lumii se bat să aibă sportivi români în componență, dar ştiu şi că nicio victorie nu este mai dulce decât atunci când lupţi pentru ţara ta, şi, în cazul Cristinei Neagu, pentru oraşul tău: Bucureşti!

CSM Bucureşti îşi propune să devină un model pentru cluburile sportive din toată ţara, printr-o strategie care cuprinde două paliere: încurajarea sportului de masă, pepinieră pentru cel de înaltă performanţă, şi, în acelaşi timp, dezvoltarea susţinută a sportivilor care au atins consacrarea.”, a spus Firea.

La rândul ei, şi Cristina Neagu a confirmat mutarea. “Sunt bucuroasă că mă întorc acasă, este prima oară când am şansa să joc la cel mai înalt nivel în oraşul meu natal. Unul dintre visele mele e să câştig Liga Campionilor cu o echipă românească şi cred cu tărie că am această şansă cu CSM Bucureşti. “, a spus Messi din handbal, în prezent la Buducnost Podgorica.

588e606c95f9cf1250988ce2

Cristina Neagu a fost desemnată de două ori cea mai bună jucătoare a lumii în două rânduri, 2014 şi 2015.

Cristina Vărzaru o aşteaptă pe Neagu la Bucureşti, chiar dacă nu va mai avea şansa să joace alături de ea. Deținătoarea trofului Ligii Campionilor la handbal feminin o dorește de doi ani pe cea mai bună jucătoare a României din ultimul deceniu.

“Este în negocieri cu CSM, nu știu exact dacă negocierile au dus la un final pe care cu toții îl așteptăm, pentru că din punctul meu de vedere să ai cea mai bună jucătoare din lume, de naționalitatea ta, cred că te obliga cumva să o tratezi bine și să ți-o dorești la echipa fanion a Europei ș CSM este echipa fanion a Europei. Ar fi păcat ca ea să nu evolueze la noi, cu atât mai mult cu cât ea își doreste să revină în țară”, a declarat Cristina Vărzaru.

“Îmi este dor, nu să joc cu ea, că eu mă retrag la anul… I-am și zis: Cât să te mai aștept?Am mai povestit în perioada asta și asta e gluma principală: Cât sa te mai astept?”, a mai spus extrema dreapta.

Cristina Neagu a câştigat Liga Campionilor în 2015, cu Buducnost, şi a mai disputat alte două finale, în 2010 și 2014.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA