AcasăActualitateSocialVESTEA BUNĂ - De la 1 iulie scade preţul la energia electrică...

VESTEA BUNĂ – De la 1 iulie scade preţul la energia electrică pentru populație!

DISTRIBUIȚI

Potrivit unui comunicat de presă al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), preţul la energia electrică livrată consumatorilor finali se va micşora începând cu 1 iulie 2013.
”Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, în urma analizei semestriale, a propus Comitetului de Reglementare reducerea tarifelor reglementate la energia electrică la consumatorii finali”, se arată în document.
Comitetul de Reglementare, în şedinţa din data de 21 iunie, a aprobat Ordinul nr. 40/2013 privind Tarifele reglementate la energia electrică livrată de furnizorii de ultima instanţă consumatorilor casnici şi asimilaţi consumatorilor casnici care nu şi-au exercitat dreptul de eligibilitate.
De asemenea, a aprobat şi Ordinul nr. 41/2013 privind Tarifele reglementate la energia electrică livrată de furnizorii de ultimă instanţă consumatorilor finali care nu şi-au exercitat dreptul de eligibilitate, alţii decât cei casnici şi cei asimilaţi consumatorilor casnici, precum şi a preţurilor pentru energia reactivă.
Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a declarat, recent, că facturile la energie ar putea scădea cu până la 5%, de la 1 iulie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA