AcasăEvenimentSportVESTEA BUNĂ - Costel Pantilimon este în echipa anului în Premier League!

VESTEA BUNĂ – Costel Pantilimon este în echipa anului în Premier League!

DISTRIBUIȚI

Costel Pantilimon a fost ales în echipa ideală a acestui sezon de Premier League, după ce i-a luat faţa lui David De Gea, portarul pe care Real Madrid vrea să îl cumpere de la Manchester United, pentru nu mai puţin de 30 de milioane de euro.

Românul de 28 de ani a fost ales de publicaţia The Guardian cel mai bun portar al stagiunii şi cifrele au fost de partea lui: a avut 109 intervenţii salvatoare în cele 28 de apariţii pentru Sunderland, cu un procentaj al mingilor salvate de 78,4%, de departe cel mai ridicat din Anglia, spre deosebire de cel al lui De Gea (69,4%).

În echipa ideală văzută de englezi, cu fotbalişti cu cel puţin 25 de prezenţe, se mai află nume mari precum Sergio Aguero, Diego Costa, Eden Hazard, Cesc Fabregas sau Alexis Sanchez.

Pantilimon a fost decisiv în lupta lui Sunderland pentru evitarea retrogradării. După meciul de pe Emirates, cu Arsenal, care a adus salvarea matematică, internaţionalul român a fost declarat cel mai bun om al partidei.

Panti a disputat 28 de meciuri în acest sezon în EPL şi a primit 35 de goluri. El a avut nu mai puţin de 10 partide în care nu a fost nevoit să scoată mingea din plasă.

Din păcate, fostul goalkeeper al Timişoarei s-a accidentat la genunchiul stâng şi nu va fi apt pentru partida României de la Belfast, cu Irlanda de Nord, de pe 13 iunie, deși antrenorul Angel Iordănescu l-a convocat

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA