spot_img
Acasăsinucidere maramuresVESTE BUNA - Weekend-ul Reducerilor la Gold Plaza!

VESTE BUNA – Weekend-ul Reducerilor la Gold Plaza!

DISTRIBUIȚI

Profită de megareduceri și bucură-te de spectacol. Vineri, între orele 20 și 1, laGoldPlazae Noaptea Albă a Reducerilor în cadrul căreia magazinele din incintă te așteaptă cu cele mai mari reduceri de sezon, promoții și premii surpriză.

Tot vineri, de la 19 ești invitat să îți demonstrezi forța în cadrul unui Concurs de Skandenberg cu invitat special Radu Valahu.  Înscrierile se fac la biroul de informații din incintaGoldPlaza, parter, începând cudata de 26 iulie, ora 10 AM. Concursul va fi arbitrat de 2 arbitrii ai Federației Europene de Skandenberg și se vor premia 3 categorii de greutate: – 75 kg, -90 kg și + 90 kg. Premiile constau în diplome, cupe, medalii și vouchere de cumpărături, pentru fiecare categorie în parte, astfel:

Locul I    – 500 Lei

Locul II   – 250 Lei

Locul III  – 150 Lei

De la ora 20:45, iubitorii de joc și voie bună sunt așteptați în parcarea supraterană a mall-ului, unde în cadrul festivalului Cora – Hiperpetrecere cu mici și bere .

Sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20, vei avea parte de un super concert Andreea Bănică!

De asemenea, nu uita că la Gold Plaza poți câștiga una dintre cele 5 excursii pentru 2 persoane într-una dintre cele mai luxoase destinatii din Bulgaria, toate serviciile incluse. Tot ce trebuie să faci este cumperi, în perioada Iulie-August, de minim 100 de Lei din orice magazin din incintă, să completezi talonul de loterie și să îl depui în urna specială. Pe lângă șansa de a câștiga o excursie, zilnic se pot câștiga sute de premii instant. Regulamentul oficial al loteriei publicitare se găsește pe site-ul www.goldplaza-baiamare.ro.

Reduceri, distracție și premii, pe 27 și 28 iulie, laGoldPlaza!

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA