spot_img
AcasăActualitateSocialVeste buna: Vin banii pentru scoala din Nistru (VIDEO)

Veste buna: Vin banii pentru scoala din Nistru (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Salvarea … financiară pentru continuarea lucrărilor la Şcoala din Nistru va veni, in cele din urmă,  de la centru. După ce, in urmă cu câteva luni, edilul din Tăuţii Măgherăuş a fost gata să intre in grevă japoneză, autorităţile au revenit la sentimente mai bune , şi vor sprijini municipalitatea pentru finalizarea construcţiei.

Ce nu s-a putut cu vorbă bună, a dat roade cu … ameninţare de grevă ! Zbaterea edilului din Tăuţii Măgherăuş pentru construcţia şcolii de la Nistru a dat roade, iar autorităţile de la centru au promis că vor acorda banii necesari pentru finalizarea obiectivului. In octombrie anul trecut, Anton Ardelean era decis să scoată „artileria grea „pentru a-şi face auzite păsurile la Guvern.

Până la finalizarea construcţiei, procesul de invăţământ se desfăşoară in 3 locaţii , la distanţe de 3 kilometri intre ele. Până in prezent autorităţile din Tăuţii Măgherăuş au dus greul investiţiei. 250 de copii vor urma cursurile Şcolii din Nistru, odată ce lucrările vor fi finalizate.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA