AcasăActualitateVESTE BUNĂ PENTRU ȘTIINȚA EXPLORĂRI – Portoricanul Luis Miguel Bertran a semnat...

VESTE BUNĂ PENTRU ȘTIINȚA EXPLORĂRI – Portoricanul Luis Miguel Bertran a semnat cu echipa băimăreană

DISTRIBUIȚI

VESTE BUNĂ PENTRU ȘTIINȚA EXPLORĂRI  Luis Miguel Bertran este cel mai nou jucător al echipei Știința Explorări, cu care a semnat un contract valabil pe un sezon.

Născut în data de 22.08.1994, voleibalistul din Porto-Rico are 1,73 m înălțime și evoluează pe postul de libero. A început sportul la fileu la 13 ani și a evoluat în țara natală la Changos de Naranjito, dar și în campionatul universitar american la Mastodons Fort Wayne și IPFN Pineapple.

A jucat în echipa națională a juniori a statului Porto-Rico, cu care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice pentru juniori (SUA, 2009) și medalia de argint la Jocurile Panamericane 2011, rezervate de asemenea juniorilor.

Am ajuns în Baia Mare după o călătorie foarte lungă. Îmi place Baia Mare. În privința peisajului, seamănă mult cu cel de acasă și aici mă refer la dealuri și munți. Cea ce îmi place mult este faptul că sunt foarte mulți oameni pe stradă. De când m-am apucat de volei mi-am dorit să joc în Europa și România mi-a oferit acestă oportunitate. Eu vreau să ajut cât pot de mult echipa și sper ca Știința Explorări să facă o treabă bună în noul campionat”, a declarat Luis Miguel Bertran.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA