spot_img
AcasăAlteleEconomicVESTE BUNĂ PENTRU ROMÂNI – Băncile simplifică procesul de creditare

VESTE BUNĂ PENTRU ROMÂNI – Băncile simplifică procesul de creditare

DISTRIBUIȚI

VESTE BUNĂ PENTRU ROMÂNI  Birocraţia este considerată un adevărat duşman în viaţa oamenilor, indiferent de activitatea pe care o desfăşoară. În România, nivelul birocraţiei este încă unul ridicat şi afectează timpul fiecăruia dintre noi. De multe ori, suntem nevoiţi să aşteptăm la cozi ore în şir pentru o obţine documente de care avem nevoie. Pentru a rezolva această problemă, statul (vezi ghişeul online), dar şi firmele private propun diverse soluţii pentru reducerea nivelului de birocratizare, scrie ZF.ro.

Şi instituţiile bancare au implementat soluţii online, cu ajutorul cărora clienţii pot evita cozile şi îşi pot rezolva problemele mai repede. O soluţie eficientă în acest sens este cea oferită de OTP Bank România, care pune la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a aplica online pentru un credit de nevoi personale, prin intermediul unei aplicaţii dedicate.

Acesta poate fi accesat pe platforma www.otpdirekt.ro/credit-de-oriunde, atât de pe desktop, cât şi de pe dispozitive mobile. Partea cea mai bună este că aprobarea creditului şi primirea ofertei personalizate au loc în aproximativ 10 minute. Singurul drum pe care clientul trebuie să îl facă la bancă este pentru semnarea documentelor şi ridicarea sumei creditate. Astfel, OTP Bank contribuie la eforturile de debirocratizare, printr-o soluţie de creditare simplă şi rapidă.

Creditul online de la OTP bank oferă însă şi alte avataje: dobândă promoţională începând de la 7,9% pentru opţiunea cu virare de venit (încasarea sau depunerea lunară în contul deschis la OTP Bank a venitului net luat în calcul la acordarea creditului), costuri zero pentru comisionul lunar de administrare a creditului şi comisionul de rambursare anticipată şi refinanţarea creditelor existente la un preţ avantajos. Pentru accesarea creditului, nu e nevoie nici de adeveriţă de venit, ci doar de actul de identitate.

„Depunem constat eforturi pentru a întâmpina nevoile clienţilor noştri, iar acest credit de nevoi personale accesibil online este încă o dovadă în acest sens. Pentru că birocraţia este o problemă cu care se confruntă mulţi români, am ales să simplificăm procesul de creditare pentru clienţi. Astfel, persoanele interesate de accesarea unui credit de nevoi personale nu vor mai trebui să piardă timp preţios la cozi.”, spune Ljubicic Gábor, Deputy CEO al Diviziei Retail OTP Bank Romania.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA