AcasăslolvaciaVERSIUNE - Celine Dion provoacă polemici pe internet interpretând 'Hello', cel mai...

VERSIUNE – Celine Dion provoacă polemici pe internet interpretând ‘Hello’, cel mai recent succes al britanicei Adele (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Celebra cântăreață Celine Dion a oferit în ultima zi din 2015 propria ei versiune a melodiei ‘Hello’, lansată recent cu un mare succes la public de britanica Adele, iar înregistrarea video a interpretării sale, postată pe YouTube, a obținut rapid peste 450.000 de vizualizări, scrie sâmbătă ziarul ‘Le Soir’.

Reacțiile internauților sunt destul de împărțite, menționează publicația belgiană.
În cadrul unui concert de Revelion organizat la Las Vegas, artista canadiană a reluat mai multe melodii ale unor muzicieni de renume. ‘În această seară, cu permisiunea dumneavoastră, aș vrea ca Adele să ia parte la petrecere’, a afirmat ea, la un moment dat. ‘Nu intrați în panică, nu este aici în sală’, a precizat imediat după aceea, precizând că va cânta hitul ‘Hello’ doar pentru ‘amuzament’.

Evenimentul a provocat curiozitatea iubitorilor de muzică dornici să compare versiunile celor două vedete, așa încât numărul de vizualizări înregistrat de clipul de pe internet a crescut vertiginos. Unii dintre cei care au ascultat au făcut și comentarii. ‘Prea plat și pe nas’, ‘O melodie care nu se potrivește vocii ei’ sau ‘Celine Dion a încercat, dar Adele este pur și simplu inegalabilă’, au apreciat unele persoane, în timp altele au susținut că înregistrarea din spectacol nu este de calitate suficient de bună pentru a face judecăți de valoare. ‘Incredibil! Mult mai bună decât cea originală, după părerea mea’, a scris un admirator al canadiencei.

Sursa text: Agerpres

Sursa foto: Facebook.com

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA