Acasăsinucidere maramuresAMBASADOR CULTURAL - Ștefan Popa Popas își expune lucrările la Bruxelles (VIDEO)

AMBASADOR CULTURAL – Ștefan Popa Popas își expune lucrările la Bruxelles (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Cel mai rapid caricaturist din lume, Stfan Popa Popas si-a expus lucrarile la Bruxelles. Toti cei care trec pe la Arthis Casa de Cultura Belgo – Romana au ocazia sa admire o mica parte a lucrarilor sale. 
A reusit sa descreteasca fruntile marilor politicieni ai lumii si totodata sa ajunga in Cartea Recordurilor recunoscut fiind ca cel mai rapid caricaturist. Lucrarile sale sunt puse la loc de cinste de catre VIP-urile nationale si internationale. Stefan Popa Popas si-a expus o parte a lucrarilor si la Bruxelles, in fata unei delegatii din Transilvania, Crisana, Banat si Maramures.

Ambasadorul Romaniei la Brucxelles sustine ca Stefan Popa Popas da dovada de patriotism si maia les ca niciodata nu a lipsit de la evenimentele la care a fost solicitata sa participe in strainatate. Asta chiar daca medeicii ii recomandasera la un moment dat sa nu accepte toate invitatiile pe care le primeste. Artistul, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, a explicat faptul ca lucrarile sale au aparut in intreaga lume insa de aceasta data  a optat sa etalee ultimul calendar al echipei de fotbal Bayern Munchen, insa si multe alte lucrari admirate deja pe plan international. Artistul a recunoscut ca este mindru ca este roman si nu ascunde acest lucru niciodata. In inima Uniunii Europene caricaturistul le-a oferit tuturor celor care i-au solciitat cite o caricatura la minut pentru a avea o amintire de la el si in special pentru a-si aminti cu drag de Romania.

Delia Kovacs

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA