AcasăslolvaciaVERNISAJ LA GALERIA DE ARTĂ - Anuala de Arhitectură Nord - ...

VERNISAJ LA GALERIA DE ARTĂ – Anuala de Arhitectură Nord – vest 2016 are loc marți în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

VERNISAJ LA GALERIA DE ARTĂ Filiala Nord Vest a Ordinului Arhitecților din România a lansat invitația pentru Anuala de Arhitectură Nord –  Vest 2016. Vernisajul are loc marți, 15 noiembrie, de la ora 18.00, la Galeria de Artă din Baia Mare, situată pe Bd. București nr.6.

„Evenimentul se adresează în egală măsură locuitorilor și instituțiilor din Baia Mare, fiind o șansă inedită de implicare în formarea unei noi viziuni privind valorile arhitecturale și urbanistice propuse de specialiștii din domeniu”, se arată în comunicatul remis de arhitectul Ștefan Paskucz, președintele Filialei Nord Vest a Ordinului Arhitecților din România.

Publicul va putea vota pentru lucrările preferate din proiectele expuse

Expoziția propusă în acest an cuprinde două secțiuni: lucrări realizate și proiecte. Lucrările prezentate sunt realizate de membrii filialei și cuprind o varietate de teme funcționale: rezidențial, educațional, birouri, turism, de cult, de agrement, amenajări interioare. Ca și în edițiile precedente, pe lângă voturile acordate de arhitecți, publicul care va vizita expoziția va avea posibilitatea să-și expună părerea față de proiectele expuse, votând lucrările preferate.
Evenimentul este organizat de Ordinul Arhitecților din România Filiala Nord – Vest, în colaborare cu Filiala Uniunii Artiștilor Plastici Baia Mare, asociații care și-au propus să răsplătească performanța în arhitectură și să aducă în fața opiniei publice proiecte reprezentative pentru comunitatea locală.
ActualMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA