AcasăEvenimentVERIFICĂRI - Două autoturisme furate depistate în P.T.F. Siret (GALERIE FOTO)

VERIFICĂRI – Două autoturisme furate depistate în P.T.F. Siret (GALERIE FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat, două autoturisme, în valoare de peste 58.000 de lei, care au fost declarate ca fiind furate din Portugalia, respectiv Belgia.

Ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 17.20, s-a prezentat în P.T.F. Siret, cetăţeanul ucrainean K. Illia, în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

La efectuarea controlului, poliţiştii de frontieră au făcut verificări în baza de date, ocazie cu care au constatat că microbuzul figurează ca fiind furat din Portugalia, alerta fiind introdusă de autorităţile portugheze din data de 21.09.2013

Câteva ore mai târziu, s-a prezentat, tot în P.T.F. Siret, cetăţeanul român G. Arcadii, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Bucureşti, ce conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

La control, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Belgia, din luna decembrie 2015.

Drept urmare, cele două maşini în valoare de 45.000 lei, respectiv 13.500 lei au fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Siret, până la finalizarea cercetărilor.

Cei doi conducători auto sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA