AcasăActualitateVERIFICĂRI ASPRE ÎN BAIA MARE ȘI BAIA SPRIE - Cei de la...

VERIFICĂRI ASPRE ÎN BAIA MARE ȘI BAIA SPRIE – Cei de la Metrologie vor controla legalitatea mijloacelor de măsurare în pieţe, târguri și alte zone de comerț

DISTRIBUIȚI

În zilele de 18.11.2017 – 19.11.2017, în intervalul orar 06:00 – 16:00, vor fi organizate controale privind legalitatea mijloacelor de măsurare şi a măsurilor utilizate pentru efectuarea de tranzacţii comerciale. Zonele vizate sunt pieţele agroalimentare, târgurile, oboarele şi alte asemenea locaţii, de pe raza oraşelor Baia Mare şi Baia Sprie.

Controalele vor fi efectuate de către Biroul Român de Metrologie Legală, prin Serviciul Judeţean de Metrologie Legală Maramureş. Această entitate este organ de specialitate a administrației publice centrale pentru coordonarea și controlul la nivel național al activității de metrologie legală.

Cei care nu respectă legislația în vigoare și vor fi prinși cu diverse improvizații, respectiv cei care nu utilizează mijloace legale de măsurare, vor suporta măsurile care se impun.
Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

Citește și: http://2.actualmm.ro/ancheta-cazul-cornul-consiliul-judetean-maramures-analizeaza-contractul-cu-societatea-rosario-pan-srl/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA